Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 417 hír

Három terroristába került egy kutató kimentése Iránból

Dr. Kylie Moore-Gilbert több mint 800 napot töltött iráni letartóztatásban, miután elutazott egy konferenciára az iráni Kom városába.

Eddig még nem látott akusztikus koncerttel emlékezik Balázs Fecóra a közmédia

A 69 éves korában elhunyt Balázs Fecóra, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-dalszerző-billentyűsre emlékezik a közmédia több csatornája is.

Előzetes letartóztatásba került egy újpesti jégkorongozó

Közben a klub is jelezte, hogy az egyik hokisa napok óta nem jelentkezett játékra.

Vásárlási idősáv Nyíregyházán: ki mit tapasztalt eddig?

Szon
-
 Ma 14:00Belföld

Az idősek nem használják ki, az üzletek és a fiatalabb vásárlók pedig nem kedvelik az idősávokat.

Pál Dénes is elkapta a koronavírust: a párja olyan súlyosan megbetegedett, hogy kórházba került

Pál Dénes is elkapta a koronavírust. Az énekes a közösségi oldalán mesélte el az elmúlt napok nehézségeit és az is kiderült, hogy a párja nem úszta meg könnyen a betegséget.

Furcsa gúnya került az 500 lóerős Suprára

500 lóerőre húzták fel a Toyota Supra motorját a japánok, de a karosszéria sem maradt érintetlen.

Megmagyarázta a kormány, hogy Orbán Viktor miért beszélt kétezerrel több kórházi betegről a rádióban, mint amiről ed…

"Most az operatív törzs üléséről jövök, és azt látom, hogy mára 9500 magasságában van, tehát el fogjuk érni a tízezer kórházi ágyon fekvő betegszámot hamarosan" - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormány azóta kiadott közleménye szerint Orbán a megfigyelés alatt…

Online térbe került a beiskolázási tájékoztató

A pandémiás helyzetre való tekintettel az online térbe költözött a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Technikum nyílt napja. Az oktatási intézmény igazgatója telefonon, vagy a Google meet rendszerén keresztül áll a diákok és a szülők rendelkezésére a továbbtanulási lehetőségekkel kapcsolatban. A szerencsi Bocskai István…

Válságos helyzetbe került a magyar pulykaágazat

A pulykaágazat árbevétele az idén 10-15 százalékkal csökken egyebek mellett a termelői árak mérséklődése miatt; az ágazat átlagos éves termelési értéke élőállatból 36-40 milliárd forint, feldolgozott termékekből pedig 70-80 milliárd forint - közölte a Magyar Pulykaszövetség elnöke az MTI-vel.