Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint százezer érettségiző vár a döntésre: rengeteg a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül

Eduline
-
 Ma 06:27Karrier

Három hónappal az érettségi szezon kezdete előtt még mindig sok a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül. Az erőforrás-minisztérium szerint idén is biztonságosan meg lehet tartani az írásbeliket, sőt a végzősöknek a szóbelikre is fel kellene készülniük. Arról még nem született döntés, hogy májusig tényleg megkapják-e a vakcinát az…

Az Europol felszámolta az Emotet banki trójai vírust

A modulokból álló program az elmúlt évtized egyik legsikersebb kártevője volt.

„Élet-halál között lebegett hónapokon keresztül" - rettegésben él az otthonában kirabolt Magdika néni

Ripost
-
 Ma 06:20Belföld

Saját otthonában támadták meg a téglási Magdika nénit, akit ütöttek, rúgtak, telefonzsinórral megkötöztek és halálosan megfenyegettek, csak hogy megszerezzék a pénzét. Bár a bűnösök rács mögé kerültek, az idős asszony azóta sem lelt békére.

Drágább házat keres Amerikában Vajna Tímea, mint amiben Andyvel élt

Vajna Tímea rengeteget utazgat az Egyesült Államokon belül is, hiszen legutóbb Hawai

Mennyibe kerül most egy 500 ezer forintos kölcsön, ha gyorsan szükségünk van a pénzre?

Januártól elérhetők a minősített fogyasztóbarát személyi kölcsönök. A jegybanki minősítés az 500 000 forint alatti hiteleknél nagy árváltozással járhatna, de egyelőre csak egy bank kínál ilyen hitelt.

Ha a legfinomabb zabkását keresed, vaníliás joghurttal és eperrel készítsd!

Ha találsz cukormentes joghurtot, vagy magad készíted el, még a glikémiás indexe is remek lesz, és nem ugrál majd utána a vércukorszinted. Eper helyett akár fagyasztott erdei gyümölcsökkel is készítheted.

Ezerkétszáz éves damaszkuszi kard került elő Murakeresztúron

A lelet bemutatására a város médiumai - televízió, újság, online - nem kaptak meghívást. A formális logika szabályai szerint ezáltal sérült e hírcsatornák nézőinek, olvasóinak a tájékozódáshoz való joga. (A fotó helyszíne helyesen: nagykanizsai polgármesteri hivatal.)   

Bozótvágóval kergette élettársát

Elfogták a rendőrök azt a vizsolyi férfit, aki - egy vitát követően - menekülő élettársát egy késsel kergette a helyi művelődési házba, ahol megpróbálta megdobni, azonban ittasságából adódóan célt tévesztett.

Ennyit kerestek a magyarok 2020-ban

2020-ban is Budapesten lehetett a legjobban keresni Magyarországon, azonban a vidéki fizetések jelentősen felzárkóztak a fővároshoz a korábbi évekhez képest.

Ennyit kerestek a magyarok 2020-ban

2020-ban is Budapesten lehetett a legjobban keresni Magyarországon, azonban a vidéki fizetések jelentősen felzárkóztak a fővároshoz a korábbi évekhez képest. A legmagasabb átlagfizetéssel Komárom-Esztergom megyében számolhattak, a legalacsonyabb bruttó béreket pedig a Csongrád megyében vihették haza a magyarok. Még…

Szemét kerül a vendégek elé ezekben a Mekikben

A McDonald’s élelmiszer-hulladékból készült tálcákat tesz a vendégek elé egyes éttermeiben. Büszkén hirdetik: náluk szemét kerül az asztalokra!

Meglepő szavak is helyet kaptak a magyarok 2020-as keresési toplistáján

A Google 20 éve minden év elején közzéteszi azoknak a kifejezéseknek a listáját, amelyek az adott évben a legnépszerűbbek voltak az internetezők körében. A keresőóriás 74 országot vesz górcső alá, és ebben Magyarország is helyet kap. Míg a toplista első helyezettje elég kiszámítható volt, a további témakörökben és kifejezésekben vannak azért…

Vajna Tímea méregdrága otthont keres

NLC
-
 Ma 03:20Bulvár

Vajna Tímea amerikai életét sok titok fedi, azonban egy közeli ismerőse megtörte a csendet.

Megérkezett a 180 fokos irányváltás: Joe Biden klímavédelmi tervei munkahelyek millióiba és dollármilliárdokba kerülhetn…

Joe Biden felkérte az Egyesült Államok Kongresszusát, hogy szüntessék meg a fosszilis enegiahordozók számára nyújtott támogatásokat. A nagyszabású klímavédelmi akciótervet szerdán írta alá az amerikai elnök.