Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ismét megdőltek a napi melegrekordok

Budapest - Szerdán a Békés megyei Dombegyházán 28,2 fokot mértek - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Ez már sorozatban a negyedik rekorddöntő nap.

Karácsony Gergely egy zöldebb, szabadabb, emberségesebb várost ígért beszédében

Az igazság, a köztévé és -rádió, a nemzeti- és a lyukas zászló sem lehet csak az egyik vagy a másik oldalé, ezt a közös értéket jelenti a köztársaság - mondta a főpolgármester.

Harminc éve szolgál a Lufthansa egyik első A320-as gépe

AIRportal
-
  Ma 19:37 Cégvilág

Öreg Airbus nem vén Airbus: a német légitársaság egyik legelső Airbus-keskenytörzsűje pont három évtizede került a flottába, ahol jelenleg is aktívan üzemel.

Összehangolt akció eredménye a Bitcoin-buborék kipukkanása 2017-ben, állítja egy amerikai szabályozó

BitcoinBázis
-
  Ma 19:33 Gazdaság

A Trump-féle vezetés a határidős termékek bevezetésének engedélyezésével a 2017-es bitcoin buborék kipukkasztását váltotta ki, mondta egy volt szabályozási tisztviselő Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Tragédia az 1-es főúton: meghalt az egyik karambolozó autó sofőrje Bicskénél

Egy ember meghalt, amikor két személyautó összeütközött szerdán az 1-es főúton Bicskénél - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Budapest hű szerelmese: egy amerikai hölgy, aki előző életében magyar katona volt

WMN
-
  Ma 19:30 Életmód

Mi az, amiért egy marylandi idős hölgy olyannyira beleszeret az akkor még csak hallomásból ismert Magyarországba, hogy azonnal felkerekedik, hogy megnézze magának?

Megint megdőltek a napi melegrekordok

Ismét megdőltek a napi melegrekordok, szerdán a Békés megyei Dombegyházán 28,2 fokot mértek - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Azt írták: ez már sorozatban a negyedik rekorddöntő nap.

Ismét megdőltek a napi melegrekordok

Szerda hajnalban megdőlt a legmagasabb minimumhőmérséklet országos és egyben fővárosi rekordja. Mostanáig október 23-án 2013-ban Pestszentlőrincen volt a legenyhébb a hajnal, akkor 16,3 Celsius-fokot mértek. Most viszont a fővárosi János-hegyen a leghidegebb órákban is mindössze 16,5 fokig hűlt le a levegő. A fővárosi…

Ilyen egy tudatos ketamin szertartás

Nuus
-
  Ma 19:15 Bulvár

Azt hiszed, a ketamin a legkevésbé spirituális dolog a világon? Nos, a VICE riportere is ezt mondta, mielőtt részt vett egy ún. tudatos ketamin szertartáson.

Ismét megdőltek a napi melegrekordok

A Békés megyei Dombegyházán 28,2 fokot mértek.

A Baracs bosszankodhatott, döntetlenje után beelőzött az öt gólt vágó Káloz alakulata

Feol
-
  Ma 19:07 Sport

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában Északon idegenben nyert a Bakonycsernye és a Tó-Vill Kápolnásnyék.

Október 23-a a szabadság napja a Felvidéken is

Kárpát-medence-szerte emlékeznek a hatvanhárom évvel ezelőtt Magyarországon történtekre. Az 1956. október 23-án kirobbant forradalom és szabadságharc hősei előtt a felvidéki magyar közösségek is leróják tiszteletüket.

Ismét megdőltek a napi melegrekordok: Dombegyházán 28,2 fokot mértek

Ismét megdőltek a napi melegrekordok, szerdán a Békés megyei Dombegyházán 28,2 fokot mértek – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Azt írták: ez már sorozatban a negyedik rekorddöntő nap. Szerda hajnalban megdőlt a legmagasabb minimumhőmérséklet országos és egyben fővárosi rekordja. Mostanáig…

Arc nélküli gyermek született egy nőgyógyász hanyagságából

Az orvost, Artur Carvalhót fél évre tiltotta el hivatása gyakorlásától az orvoskamara fegyelmi bizottsága. Vizsgálatot indított az ügyben az igazságszolgáltatás is. A nőgyógyászt a szülők jelentették fel, akik csak a kis Rodrigo október 7-i világra jöttekor tudták meg, hogy gyermekük torzszülött, hiányzik az orra és a szeme, és koponyájának egy rés