Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha Orbán akarja, a kormány kihátrálhat az M3-as metró szerződéséből

A támogatási szerződést ugyanis nem védi törvény. Mégsem lenne jó ötlet, mert kártérítési perek sokasága követné a kilépést.

Emeli a horvát kormány az állami tisztviselők és közalkalmazottak bérét

Három ciklusban, hat százalékkal emeli a horvát kormány jövőre az állami tisztviselők és közalkalmazottak bérét - közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő szerdán a parlamentben.

Klímavédelmi adóreformot terjesztett elő a német kormány

Elfogadta, és a törvényhozás elé terjesztette a német szövetségi kormány szerdai ülésén a 2030-ra kitűzött klímavédelmi célok elérését szolgáló tervének az adórendszer átalakításáról szóló részét.

A spanyol kormányfő az erőszak elítélésére szólította fel Katalónia elnökét

Madrid - A spanyol belügyminisztérium bejelentette: növeli a rendőrség kötelékébe tartozó, Katalóniába kihelyezett egységek számát.

Ökölvívás: négy nap kóma után elhunyt a szombaton kiütött bokszoló

Belehalt szerdán agysérülésébe Patrick Day profi amerikai ökölvívó, aki szombaton szenvedett kiütéses vereséget Chicagóban.

Ez a való világ: Aurelio négy év börtönt kapott

Keservesen sírt, de nem hatotta meg a bíróságot: Aureliot négy év börtönbüntetésre és három év közügyektől való eltiltásra ítélték emberrablás miatt. Az ítélethirdetést a celeb nem várta meg, a szünetben teljesen összeomlott és "az eljárás okozta pszichés megterhelésre" hivatkozva hazament.

Húzódik a kormányzati e-autós forradalom

Napi
-
  Ma 06:22 Cégvilág

Fél év haladékot kaptak az állami intézményekben elektromos autótöltőket felszerelő cégek arra, hogy elköltsék a nettó 2,8 milliárd forintot.

Eltékozolt szabadság — Hogyan adja fel a jogait a Nyugat az egyenlőség nevében

Neokohn
-
  Ma 06:13 Kultúra

"Sokan elismerik a PC elnyomó jellegét, de azt mondják, hogy ez egy átmeneti fázis, amelyre már nem lesz szükség, ha mindenki toleráns lesz”

Tavaszias idővel közeledünk a hétvégéhez

hirado.hu
-
  Ma 06:04 Belföld

Ismét napsütéses időnk lesz.

Az egy főre jutó cseh GDP már magasabb, mint a spanyol

Növekedés
-
  Ma 04:57 Gazdaság

A Cseh Köztársaság jelenleg az OECD legutóbbi adatai szerint a vásárlóerő paritáson számított bruttó nemzeti össztermék (GDP) tekintetében megelőzi Spanyolországot és a Szervezet 36 tagállama közül a 27. helyen áll, olvasható a radio.cz hírportálon.

A balos olasz kormány rövid életű lesz

Választási kampányhangulatot árasztott az olasz politika két központi szereplőjének, Matteo Salvininek és Matteo Renzinek a tévévitája, amelyet a RAI1 közszolgálati tévécsatorna sugárzott kedden késő este.

Bátor kormányzást vár a miniszterelnök

Demokrata
-
  Ma 03:57 Belföld

"Megvan az a támogatás a kormány programja mögött, ami szükséges a jó kormányzati munkához" - fejtette ki a kormányfő.

Miért tüsszög, ha napba néz minden negyedik ember? A tüsszögési reflex

WebBeteg
-
  Ma 03:06 Egészség

Vannak, akik tüsszögnek, ha a napba néznek, ám erős fény is kiválthatja a tüsszögéssorozatot. Ez az úgynevezett tüsszögési reflex. Általában egymás utáni több, sorozatos tüsszögéssel jár, a tüsszögések közötti 2-3 másodperces szünettel.

Klímavédelmi adóreformot terjesztett elő a német kormány

Elfogadta, és a törvényhozás elé terjesztette a német szövetségi kormány szerdai ülésén a 2030-ra kitűzött klímavédelmi célok elérését szolgáló tervének az adórendszer átalakításáról szóló részét.

Brexit – A brit kormány kezdeményezi a parlament szombati ülését

A brit kormány kezdeményezi, hogy a londoni alsóház szombaton, a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) szempontjából kritikus csütörtök-pénteki EU-csúcsértekezlet után rendkívüli ülést tartson – közölte szerdán a Downing Street. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerint a kormány csütörtökön terjeszti be a kezdeményezést. A brit…