Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy súlyos esztergomi baleset sárga autós segítségnyújtóit keresi a rendőrség

Egy Esztergom külterületén történt baleset körülményeinek tisztázásában keres szemtanúkat a rendőrség, és kéri a lakosság segítségét.

Hargita megyében a legalacsonyabb a fertőzöttségi arány az országban

Továbbra is rendkívül alacsony az új esetek száma Hargita megyében, ahol mindössze 11 új fertőzést azonosítottak szerdán, gyógyultnak viszont közel 60 személyt nyilvánítottak az elmúlt 24 órában.

Baleset szemtanúinak jelentkezését várjuk

Baleset szemtanúinak jelentkezését várjuk Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 13:05 A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Csóron és Székesfehérváron élő hölgyeket. Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Szmogriadó: ebben a négy városban egészségtelen a levegő

Számos helyen tovább emelkedett a légszennyezettség a magas szállópor-koncentráció miatt. Egyes sérülékenyebb csoportoknál ez kiválthat köhögést, légzőszervi tüneteket és légúti irritációt is. Putnokon a legrosszabb a helyzet. A

Varju László: négyezer milliárd hiányzik a költségvetésből

ATV
-
 Ma 12:47Belföld

A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a devizahitel lett a kormány csodafegyvere a költségvetés megoldására. Varju László elmondása szerint a 2021-es költségvetésben nincs benne az orvosok béremelését szolgáló 300 milliárd forint.

Jelentős anyagi kárral járó baleset történt a Kossuth és Sarkantyú utcák csomópontjánál

Hétfő délután a Kossuth utca Sarkantyú utcai csomópontjánál két személyautó ütközött.

Már Hargita megyében is be tudják gyűjteni a koronavírus elleni kezelésekhez szükséges vérplazmát

Egyelőre ugyan még a folyamat elején van a megyei vérközpont, és a készülékhez szükséges költséges fogyóanyagokból is kevés áll a rendelkezésükre, de már Hargita megyében is végezhetnek plazmaferézist. Az intézmény használatba vette az adományokból megvásárolt aferéziskészüléket.

Újabb baleset: egymásnak csapódott két autó a 72-es főúton, teljes útlezárásra lehet számítani

Baleset történt Litér és Balatonfűzfő között, a 72-es számú főúton teljes pályás útlezárásra kell számítani.

315 rendbeli közokirat-hamisítás miatt történt vádemelés Békéscsabán

Gépkocsik átírásával trükközött egy 48 éves büntetett előéletű békéscsabai nő és társa, egy 65 éves, szintén büntetett előéletű békéscsabai férfi, valamint további 8 bűntársuk. A csoport ellen a Békéscsabai Járási Ügyészség 315 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat. A 48 éves nő és a 65 éves férfi legutóbb 2019-ben ugyanabban az…

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Csóron és Székesfehérváron élő hölgyeket. Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Négy balesetnél is intézkedniük kellett megyénk rendőreinek

Ezúttal sem telt el nap baleset nélkül a megyében, kedden négy helyszínen is intézkednie kellett a rendőrségnek.

Ittasan ült a volán mögé, majd balesetet okozott

A Bonyhádi Rendőrkapitányság ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy kakasdi nővel szemben.

Eddig több mint 150 ezer négyzetméter zöldfelület újult meg a Városligetben

Megújult botanikus kert, egy újabb kutyás élménypark és a két kilométeres futókör is várja a látogatókat a Városligetben.