Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Országszerte tisztul a levegő

ATV
-
 Ma 08:47Belföld

Tovább csökkent a légszennyezettség, már sehol sem veszélyes a levegő a szálló por miatt.

Bocsánat, ha kerülgetni kell őket: szedik le a karácsonyi fénydíszeket

Erről értesít az önkormányzat közösségi oldala:karácsonyi fényfüzérek, díszítő világítások bontását végzik a január 25-28 közötti időszakban a kerület több pontján, emiatt január 25-én időszakosan lezárják a Bécsi kapu tér 5-8 sz. épület előtti útszakaszt, továbbá rövid ideig tartó forgalomkorlátozásra, útszűkületre számíthattok a Bécsi kapu környe

Téves cunami riasztást adtak ki, pánikhangulat alakult ki országszerte Chilében

Liner
-
 Tegnap 18:30Mobiltech

A chilei hatóságok az Antarktiszon bekövetkezett földrengések hatására vészjelzéseket küldtek ki SMS-ben a lakosoknak, akik a hírek hallatán megrémültek és pánikba estek.

Nagyhalak után kutat a Nébih halőri szolgálata a Mályi tavon!

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 11:44Belföld

Észak-magyarországi vizekben megfogott, majd visszaengedett, 10 kg-nál nagyobb pontyok fotóit várják a sporthorgászoktól.

Idén szigorú szabályok mellett zajlanak a középiskolai írásbeli felvételik

A vizsgákat - a járványhelyzetre való tekintettel - a korábbiaknál lényegesen több, 535 helyszínen szervezték meg.

Zajlanak a Székely Mikó Kollégium korszerűsítési munkáltai

Székelyhon
-
 21.01.22 17:18Határtalan

Már javában zajlanak a belső munkálatok a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium Erzsébet parkra néző épületszárnyában, megújulnak az osztálytermek, folyosók és a mellékhelyiségek is.

Orosz vakcina Magyarországon: titkolózáson és szokatlan ellenőrzéseken keresztül vezetett az út a bevezetésig

Portfolio
-
 21.01.22 16:30Gazdaság

Amíg a nyugati cégek az oltóanyag kidolgozása és a vakcina kipróbálása kapcsán transzparensen járnak el, addig az orosz és a kínai vakcinák esetében ezt már nem mondhatjuk el – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Rusvai Miklós virológus professzor. Ugyanakkor most úgy látszik, hogy feleleges volt a titkolózás, hiszen az orosz…

62.000 általános iskolás diák felvételizik országszerte szombaton

Január 23.-án, 10 órakkor indulnak a központi felvételik a 6 és 8 osztályos gimnáziumokba, valamint középiskolákba.

Visszahívott a Nébih egy gyerekeknek szánt müzlit és zabkását

24.hu
-
 21.01.22 14:51Belföld

Almaszár-darabot tartalmazhat, ami fulladást okozhat.

Nébih–ROKK: közös fellépés az állatkínzás és az állatviadalok ellen

Magro
-
 21.01.22 14:42Gazdaság

A további sikeres állatmentések reményében elmélyíti kapcsolatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Rendőrségi Oktatási és Kiképzési Központ (ROKK). Ezt a két szervezet 2021. január 14-én együttműködési megállapodás formájában rögzítette. A Nébih 25 mobil kennel biztosításával is segíti az eljárásokban lefoglalt állatok…

Nébih: gyerekeknek szánt Milupa termékeket hívott vissza a Müller

Budapest – Idegen anyag lehetséges jelenléte miatt gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó, a Müller üzletlánc - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal pénteken az MTI-vel.

Nébih: gyerekeknek szánt Milupa termékeket hívott vissza a Müller

A hivatal kéri, hogy a visszahívásban érintett termékeket ne fogyasszák el, azok bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

Figyelmeztet a Nébih, fontos határidő közeleg

Jövő hét vasárnap jár le a tavalyi bevalláshoz kapcsolódó élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének fizetési határideje. A díjat az élelmiszertermelő és -gyártó személyeknek és cégeknek kell fizetniük.

Országszerte online programokkal ünneplik idén a magyar kultúra napját

Van, ahol ruhaszárító kötélre csíptetve vagy hirdetőoszlopokon olvashatnak verseket a járókelők, máshol autóbuszmegállókban tartanak felolvasást.

Hétvégén zajlanak az írásbeli középiskolai felvételik

Megtartják az írásbeli középiskolai felvételiket Kecskeméten is. A hétvégén speciális szabályok betartása mellett kezdhetik meg az általános iskolások a tesztlapok kitöltését.