Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Megtették az új Mercedesszel, amit mostanában egyetlen autóval sem

Origo
-
  Ma 17:26 Autó-motor

Valamit elvettek a GLA-tól, de cserébe adtak is. Az alapmotor meglepő, de vajon van-e köze Kecskeméthez?

Tóth Gabi beszélgetett és zenét hallgatott szülés közben

Új részletek derültek ki Tóth Gabi szüléséről.

1000-nél is több hamis szőlő- és gyümölcsoltványt talált a Nébih Kecskeméten és Dunaföldváron – képek

Magro
-
  Ma 06:37 Gazdaság

Előzetes bejelentés alapján értesült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egyes piacokon és vásárokon zajló illegális szőlő- és gyümölcsszaporítóanyag értékesítésről. A szakemberek a kecskeméti használtcikk piacon egy árust szólítottak fel engedély nélkül folytatott tevékenységének azonnali felfüggesztésére, míg a dunaföldvári országos…

Lángoló épületből mentették az embereket Kecskeméten

Nem elégedtek meg azzal, hogy hívják a tűzoltókat, bementek az égő házba.

Karácsony az "ördöggel" is tárgyalna, ha így meg tudná menteni a színházakat

A főpolgármestert a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt, de már a színháztörvény parlamenti elfogadása után kérdezte a hvg.hu.

Adj Magadból egy keveset, hogy másnak lehessen

infoVáros
-
  Tegnap 10:42 Megyei

Ezzel a szlogennel hirdettek akciót Iregszemcsén.

26.000 tonna/év szén-dioxid megtakarítást eredményez Kecskeméten a TERMOSTAR Kft. beruházása

Hiros
-
  Tegnap 10:24 Megyei

Az elmúlt napokban több fórumon is téves információk jelentek meg a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. „Zöld távhő” kiemelt fejlesztési projektjével kapcsolatban. Rendkívül fontos a valóság tisztázása, hiszen több mint 11.000 kecskeméti család, kórház, iskolák, óvodák, kulturális intézmények biztonságos és környezetbarát ellátásáról van szó.

Tabuk nélkül tárgyalnának az EU jövőjéről

Népszava
-
  19.12.10 13:34 Külföld

Az uniós intézmények és a döntéshozatal reformja éppúgy terítékre kerülhet, mint a szakpolitikáké, és akár az EU-s szerződések módosítását igénylő előterjesztések is születhetnek.

Megszavazta a fideszes parlamenti többség, már semmi akadálya, hogy helyettes államtitkár lehessen az ifjú Rácz Zsófia

A parlament keddi ülésén a kormánypárti többség 134 szavazattal elfogadta a kormányzati igazgatásról szóló törvény módosítását, amivel lehetővé vált, hogy a Novák Katalin által kijelölt, 22 éves egyetemista, 

Holnap újra tárgyalnak a minimálbérről

Ismét tárgyalóasztalhoz ül a minimálbérek jövő évi mértékével kapcsolatban a munkaadói, munkavállalói és kormányoldal holnap, ugyanakkor megállapodás egyelőre nem várható - írja a Magyar Nemzet. A kormány holnap ismerteti a jövő évre vonatkozó makrogazdasági várakozásait, az adatok a munkaadói oldal javaslatait befolyásolhatják. A…

Újra tárgyalnak a minimálbérről

Ismét tárgyalóasztalhoz ül a minimálbérek jövő évi mértékével kapcsolatban a munkaadói, munkavállalói és kormányoldal. Lapértesülés szerint a kormány holnap ismerteti makrogazdasági várakozásait, az adatok a munkaadói oldal javaslatait befolyásolhatják. A szakszervezetek legalább tízszázalékos emelést szeretnének elérni.