Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Otthonában köszöntötték a 85 éves Törőcsik Marit

A Nemzeti Színház társulata velemi otthonában köszöntötte 85. születésnapján, hétfőn Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas színművészt, a nemzet színészét. „A teátrum vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila és a színművészek a járványhelyzetben is teljesítették a művésznő tavalyi kívánságát, 

NBA-játékosokkal találkozott Ferenc pápa

Telex
-
 Ma 11:17Sport

Az egyházfő támogatja a kosarasokat, amiért felszólalnak a társadalmi igazságtalanságokkal szemben.

Otthonában köszöntötte a 85. születésnapját ünneplő Törőcsik Marit a Nemzeti Színház társulata – videó

„Törőcsik Mari maga a színház, és a színház pedig Törőcsik Mari. Sajátos orgánum, sajátos jelenlét a színpadon, utánozhatatlan gesztusrendszer: ő Törőcsik Mari. Ott van már, és ott is marad a magyar színház-történetben és a Nemzeti Színházban örökké” – mondta Vidnyánszky Attila, miután köszöntötte Törőcsik Marit 85. születésnapján…

A Tampa otthonában nyert a Los Angeles Rams

A Los Angeles Rams 27-24-re nyert a Tampa Bay Buccaneers otthonában.

A Tampa otthonában nyert a Los Angeles Rams

A Los Angeles Rams 27-24-re nyert a Tampa Bay Buccaneers otthonában.

Törőcsik Mari 85 éves - A Nemzeti Színház társulata otthonában köszöntötte

Törőcsik Mari 85 éves - A Nemzeti Színház társulata otthonában köszöntötte a színművészt A Nemzeti Színház társulata velemi otthonában köszöntötte 85

A születésnapos Törőcsik Marit otthonában köszöntötték

Törőcsik Mari - A Nemzeti Színház társulata otthonában köszöntötte a színművészt.

Futsal NB I: a sereghajtó otthonában győzött a Veszprém

A férfi futsal NB I 11. fordulójában a sereghajtó Nyírgyulaj otthonában a triplázó Tatai József vezérletével 4–2-re győzött a tabella harmadik helyén álló Veszprém. A másik hétfői mérkőzésen a Kecskemét hazai pályán 6–4-re nyert az Aramis ellen, ezzel fellépett a táblázat negyedik helyére.

Törőcsik Mari 85 éves – A Nemzeti Színház társulata otthonában köszöntötte a színművészt

A Nemzeti Színház társulata velemi otthonában köszöntötte 85. születésnapján, hétfőn Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas színművészt, a nemzet színészét.

Otthonában köszöntötte Törőcsik Marit a Nemzeti Színház társulata

A járványhelyzetben is teljesítették a születésnapos művésznő tavalyi kívánságát, amely szerint nem kér mást, csak hogy „idén is eljöjjön hozzá az ő drága Nemzetije”.

Idén is otthonában köszöntötte Törőcsik Marit „az ő Nemzetije”

A járványhelyzetben is teljesítették Törőcsik Mari tavalyi kívánságát, hogy idén is elmenjen hozzá az ő drága Nemzetije.

Otthonában köszöntötte Törőcsik Marit a Nemzeti társulata

A művészek a járványhelyzetben is teljesítették Törőcsik Mari tavalyi kívánságát, mely szerint nem kér mást, csak hogy idén is eljöjjön hozzá az ő drága Nemzetije.

Esélytelen volt a DVTK a Fehérvár otthonában

A MOL Fehérvár 3-0-ra legyőzte a vendég Diósgyőrt vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának záró mérkőzésén. Az első félóra hazai fölényt hozott, több helyzetet dolgoztak ki a hazaiak, egy alkalommal a gólvonalról kellett tisztáznia a vendég védelemnek. A Diósgyőr erejét felemésztette a védekezés, a félpályát átlépve elfogyott a…

Élet az idősek otthonában koronavírus idején

A koronavírus hatásai az élet szinte minden területén érezhetők. Ez alól nem képeznek kivételt a szociális intézmények sem. Sőt, az idős és beteg embereket gondozó intézményekre még szigorúbb óvintézkedések vonatkoznak.