Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Hétfőtől új ügyfélfogadási rend lesz a debreceni polgármesteri hivatalban

Hosszú közleményben számolt be a helyi önkormányzat arról, mi változik március 8. után.

Új ellátási és ügyfélfogadási rend hétfőtől a debreceni polgármesteri hivatalban

Debrecen - A zárás ideje alatt is biztosított az óvodás és iskolás korú gyermekek és tanulók számára elvitelre a gyermekétkeztetés, melyet a saját intézményén keresztül kérhet a szülő.

A legerősebb rivális jön a ligakupában

Duol
-
 Tegnap 22:00Sport

A negyeddöntőben a Mosonmagyaróvár az ellenfél.

A Vasas U19-es hátvédjét már az FC Topolya kiszemelte magának

Esti újság
-
 Tegnap 20:54Sport

A szerb labdarúgó-bajnokságban igen szépen menetelő vajdasági futball klub az FC Topolya az Újpest FC korábbi utánpótlás tehetségét , ma már a Vasas U19-es jobb és bal lábas hátvédjét figyeli. Az Esti Újság úgy tudja a Topolya kiszemeltje nem más mint Csákány Áron, akinek a dédszülei délvidéki származásúak, de Trianon miatt…

Országosan nem, de a hegyvidéki polgármesteri hivatalban kötelező az FFP2-es maszk használata

Hétfőtől a haláleset anyakönyvi ügyintézését kivéve kizárólag sürgős esetben, előre egyeztetett időpontban lehet csak a Polgármesteri Hivatal épületébe belépni.  

Hétfőtől zárva a pesterzsébeti polgármesteri hivatal

Március 8-án hétfőtől a személyes ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban szünetel. Pesterzsébet jegyzője továbbra is azt kéri, hogy hivatali ügyeiteket elsősorban telefonon, e-mailben, vagy postai úton intézzétek, ha ügyfélkapuval rendelkeztek, bizonyos ügyeket ezen keresztül is megoldhattok. Az elektronikusan intézhető ügyeket és a szükséges…

Hétfőtől zárva a csepeli polgármesteri hivatal is

Március 8-tól március 22-ig a polgármesteri hivatal zárva tart, ideértve a XXI., Kossuth Lajos u. 65. szám alatti Főépítészi Irodát is.Ügyfélfogadás nincs, kivétel az Anyakönyvi Irodát és a Hagyatéki Csoportot, ahol az ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban továbbra is lehetséges. Az anyakönyvi (pl.: házasságkötés és anyakönyvi kivonat kiadása)

Másfél éves huzavona után hivatalosan is elvált Adele

Origo
-
 Tegnap 18:30Bulvár

Komoly békéltető tárgyalásokra, mediációra volt szükség.

Hétfőtől zárva a soroksári polgármesteri hivatal

A koronavírus járvány harmadik hullámának tapasztalható erősödése, valamint a kormány március 4-i döntései alapján, a járvány terjedésének lassítása érdekében jövő hét hétfőtől 2 héten át a polgármesteri hivatal dolgozói elsősorban otthoni munkavégzés, vagyis home office keretében látják el feladataikat; ez alól kivételt képeznek azok a…

Hivatalos: a virágboltok nyitva tarthatnak hétfőn

168.hu
-
 Tegnap 18:07Belföld

Autót, laptopot és telefont is lehet javíttatni a következő két hétben, sőt, a parkok, arborétumok is nyitva tarthatnak.

Hivatalos: így változik az életünk hétfőtől

Infostart
-
 Tegnap 16:49Belföld

A posta, az állatorvos és a lottózó is nyitva maradhat hétfőtől, sok más mellett.

Hivatalosan is lezárta Magyarországot a kormány, de már a közeli nyitásról beszél

A Kormányzati Tájékoztatási Központ érdekes tájékoztatása szerint "célegyenesben vagyunk" a vírus elleni harcban, mégis minden "eddiginél nehezebb" korlátozó intézkedéseket vezettek be. Azt írják, hogy "két hét szigorításról döntöttek", abban a reményben, hogy húsvétkor újra tudják indítani az életet.

Így változik a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje hétfőtől

Március 8-tól a koronavírus járvány terjedésének megfékezése és az önkormányzati közszolgáltatások folytonosságának biztosítása érdekében a polgármesteri hivatal épületében és a Szociális Ellátási Csoport (Nagytétényi út 264.) telephelyén a személyes ügyfélfogadás szünetel. Az intézkedés visszavonásig érvényes. - tájékoztattak az…

Hivatalosan is megérkezett az idei Williams

Ugyan az autó festése már korábban is kiszivárgott, mert feltörték a csapat applikációját, de az elmaradó "rendes" bemutató helyett a képeket azért közzétette a csapat.