Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ismét járványügyi időkorlátot vezetnek be a 65 éven felülieknek

A miniszterelnök hétfő délelőtt jelentette be, hogy aláírta azt a kormányrendeletet, ami „azt a célt szolgálja, hogy az idősek (a 65 éven felüliek) hétfőtől péntekig 9 és 11 óra között védett sávban vásárolhatnak”. Ebben az időszakban csak ők lehetnek a boltban. Szombaton és vasárnap pedig 8 és 10 óra között lesz érvényes ugyanez.

Így köszöntötte Orbán Viktor a 85 éves Törőcsik Marit

Metropol
-
 Ma 17:18Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány miatt ezúttal a távolból köszöntötte a legendás színésznőt.

Beledi üzemből lopott két férfi – Épp pakoltak, amikor lebuktak

Kisalföld
-
 Ma 17:16Megyei

A feltételezett elkövetők az autójukba pakolták a lopott tárgyakat, amikor egy helybéli meglepte őket.

Összeütközött majd árokba csapódott két jármű Besenyőd és Baktalórántháza között

Vasárnap Besenyőd és Baktalórántháza között, a 41-es számú főútvonalon két személyautó ütközött, majd az árokba csapódtak. Egy személy sérült meg, a mentés idejére a főútvonal forgalmát korlátozták és vizsgálják a nem mindennapi baleset körülményeit.

Törőcsik Marihoz elment az ő „drága Nemzetije”

„A teátrum vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila és a színművészek a járványhelyzetben is teljesítették a művésznő tavalyi kívánságát, amely szerint nem kér...

Elhalasztották az evezősök januári olimpiai kvalifikációs versenyét

A verseny brazíliai helyszínén jelenleg is növekszik a koronavírusos fertőzések száma.

Tokió 2020: elhalasztották az evezősök januári selejtezőjét

Elhalasztották az evezősök és paraevezősök januárra tervezett amerikai olimpiai kvalifikációs versenyét a koronavírus-járvány miatt.

Joe Biden megválasztásával újra figyelnek a környezetvédelemre

VG
-
 Ma 17:00Tudomány

Az Egyesült Államok klímastratégiája 180 fokos fordulatot vehet az új elnökség alatt.

"Majd itt megtanulja a saját kifejező formáit!" - ma 85 éves Törőcsik Mari

A Kossuth-nagydíjas színésznőt 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színház társulata is felköszöntötte.

Az üvegcipővel nyit újra a Komáromi Jókai Színház

A Liliom, a prózai és a zenés A doktor úr, Az ördög és A testőr című Molnár-darabok után tűzte műsorára a drámaíró életrajzi elemeit tartalmazó vígjátékot a színház. A „drága mérges”, Sipos Lajos műbútorasztalos és Irma, „a legrongyosabb pesti muskátli” szerelmének történetét három felvonásban, két szünettel, a Jásza Mari-díjas Bagó Bertalan,…

Négy évet kapott az agresszív, saját családját is terrorizáló szomszéd

A Debreceni Járásbíróság 2020. november 19-én hirdetett ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki megütötte szomszédját, majd annak feleségét késsel üldözte az utcában és saját gyermekét is bántalmazta.

30 éves a Windows operációs rendszer

A mai nap van a Windows évfordulója, tekintve hogy az operációs rendszer pontban 35 évvel ezelőtt debütált, míg maga a Windows 95 mostanra már 25 éves, úgyhogy egy igazán fontos sarokpont ez a szisztéma számára. A Windows születéséről több oldalt is meg lehetne tölteni, viszont lényeg a lényeg: egy elképesztően nagy utazáso

35 éves a Windows operációs rendszer

November 20-án volt a Windows szülinapi évfordulója, tekintve hogy az operációs rendszer pontban 35 évvel ezelőtt azon a napon debütált, míg maga a Windows 95 mostanra már 25 éves, úgyhogy egy igazán fontos sarokpont ez a szisztéma számára. A Windows születéséről több oldalt is meg lehetne tölteni, viszont lényeg a lényeg: