Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 225 hír

Kegyetlen miskolci rablás vádlottjait ítélték el Debrecenben

A taktakenézi vádlottak egyebek mellett maradandó koponyasérülést okoztak áldozatuknak. 

Lecsap az ónos eső: csütörtökre jégpáncél boríthatja az utakat

Csütörtök reggelre jégpáncél boríthatja be az utakat, így fontos, hogy az útviszonyoknak megfelelő felkészültségben és időben induljunk útnak.

Kiadták a figyelmeztetést: ónos eső jöhet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerda délutántól, estétől Somogy és Zala megyében, illetve az Alpokalján gyenge hószállingózás kezdődhet, majd késő estétől egyre több helyen fagyott esőre, majd ónos esőre kell számítani.

Online programok teszik színesebbé az örömvárás időszakát Berényben

Hangulatos karácsonyi díszkivilágítással öltöztették ünneplőbe a város fő tereit, utcáit és épületeit advent első vasárnapjára.

Kiadták a figyelmeztetést: ónos eső jöhet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerda délutántól, estétől Somogy és Zala megyében, illetve az Alpokalján gyenge hószállingózás kezdődhet, majd késő estétől egyre több helyen fagyott esőre, majd ónos esőre kell számítani – írja az atv.hu. A fenti területeken csütörtök reggelre akár több milliméternyi ónos eső is…

Jelentős ónos esőzés jöhet holnap estétől!

Jelentős ónos esőzés jöhet holnap estétől! Szerda estétől egy mediterrán ciklon csapadékzónája éri el hazánkat, mely a Dunántúlon komolyabb ónos esőt is eredményezhet. A nyugati határvidéken akár havazhat is. Hazánk más részein inkább havas eső, eső lesz a jellemző. A hőmérsékletek ( 2 méteren) az országban többnyire fagypont alatt…

Ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést több megyére

Akár több milliméternyi ónos eső is hullhat egyes megyékben csütörtökre.

Kis havat és sok esőt tartogatnak a következő napok

Szerda este egy mediterrán ciklon csapadékrendszere éri el hazánkat. A Nyugat-Dunántúlon havazásra, ónos esőre, másutt ismétlődő esőre kell számítanunk.

Beért Bolsonaró politikája: Több, mint egy évtizede nem vágtak ki ennyi esőerdőt

Tavaly augusztus és idén július között olyan nagymértékű volt az erdőirtás az Amazonas-medence brazíliai részén, hogy arra 2008 óta nem volt példa - közölte hétfőn a brazil tudományos és technológiai minisztérium űr- és légkörkutatási intézete (INPE), amelynek feladata az esőerdők állapotának figyelemmel kísérése. 

Mindennapi örömök

VinCE
-
 Ma 12:07Életmód

A pezsgő mindig is az életöröm, a különleges alkalmak ünneplésének itala volt. A prosecco sikere abban rejlik, hogy ezt az  örömet a mindennapok részévé tudja tenni. A prosecco alaposabb megismeréséhez nélkülözhetetlen egy rövid pillantást vetni a világ pezsgőire. Hatalmas piacról van szó,  mert bár a világon a megtermelt…

Elkeserítő: egy év alatt 4340 futballpályányi esőerdőt irtottak ki Brazíliában

2008. óta nem volt példa akkora mértékű erdőirtásra, mint ami tavaly augusztus és idén július között lezajlott – ezt hétfőn a brazil tudományos és technológiai minisztérium űr- és légkörkutatási intézete (INPE) közölte.

2008 óta nem irtották ilyen ütemben az esőerdőt Brazíliában

Tavaly augusztus és idén július között olyan nagymértékű volt az erdőirtás az Amazonas-medence brazíliai részén, hogy arra 2008 óta nem volt példa – közölte hétfőn a brazil tudományos és technológiai minisztérium űr- és légkörkutatási intézete (INPE), amelynek feladata az esőerdők állapotának figyelemmel kísérése. Egy év alatt több mint 11…

3 csillagjegy decemberben sok örömre számíthat

Ha te is ezekben a csillagjegyekben születtél, a decemberi horoszkóp szerint sok meglepetést tartogat még neked az év utolsó hónapja.

Lapszemle: Marco Rossi gyerekként orvosnak készült

Hajnali négykor kelt, hogy a délutáni edzések ellenére felkészülten érkezzen a szigorú egyházi középiskolába és orvosnak tanulhasson tovább – többek között ez is kiderül Marco Rossiról a Magyar Nemzet riportjából. A cikk szerzője, Szalay Attila Druentóban, a Torino melletti községben járt, ahol a labdarúgó-válogatottunk olasz szövetségi…