Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 338 hír

Hamarosan a Rainbox Sixbe is érkezhet a színtévesztő mód

A Rainbow Six: Siege négy éve jelent meg, mára pedig eljutottunk addig is, hogy a Ubisoft komolyan gondoljon azokra, akik számára a színek látása, felismerése gondot okoz. Ezen felhasználók támogatására talán a jövőben olyan vizuális mód kerülhet be a játékba, mely megkönnyíti a színek megkülönböztetését. Bár tavaly a fejlesztők még azt…

Újabb elismerést kapott a CPI Hungary a hazai ingatlanpiacon

Az Év Irodája verseny Real Estate Awards díjátadó gáláján a CPI Hungary nyerte el „Az Év Asset Management Cége 2019” díjat. 

Hazai pályán kezd az alsóházban a Sepsi Osk (Labdarúgás, 1. Liga)

Hétfőn befejeződött az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alapszakasza, amelyet a címvédő Kolozsvári CFR nyert meg. A Sepsi OSK az első fordulóban hazai pályán, a Jászvásári Poli ellen kezd az alsóházban.

Koronavírus: nincs hazai beteg, de megvannak az intézkedések

A koronavírus miatt januárban elfogadott 28 pontos akcióterven túli intézkedéseket jelentett be az operatív törzs szerdán Budapesten.

Jelentősen bővült a hazai elektromos autó állomány

autopro
-
  Ma 13:20 Autó-motor

Nem lettünk továbbra sem elektromobilitási nagyhatalom, de jelentősen bővült a hazai elektromos autó flotta, amiben a támogatási rendszernek is szerepe volt.

Felpörgetnék a hazai kötvénypiacot

Szon
-
  Ma 12:49 Gazdaság

Minél fejlettebb egy ország gazdasága, annál nagyobb a kötvénypiaca – fogalmazott szerdai előadásában Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

Barlangoljunk! A legkalandosabb hazai barlangokba is lejuthatunk

Idén ismét megrendezik a Barlangoljunk! programsorozatot, ami márciusban különleges programokkal és kedvezményes belépőkkel invitálja a látogatókat arra, hogy megismerjék hazán legszebb, érdekesebb, járt és járatlan barlangjait. 

Ősztől kevesebb Major és két szintes bajnokság lesz a szezonban!

Esport 1
-
  Ma 11:57 Gaming

A The International 10 után új időszámítás kezdődik a Dota Pro Circuit-ben, csökken a Major események száma, valamint elindul az első és másodosztályú bajnokság.

Nyíregyháza is ott lesz a legnagyobb hazai turisztikai vásáron

Nyíregyháza
-
  Ma 11:47 Belföld

Február 27-én nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai turisztikai vásár, a 43. Utazás kiállítás a HUNGEXPÓN, Budapesten. A látogatók 40 ország közel 250 kiállítójának szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg, köztük a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.-vel is az „A” pavilonban.

DLC csomag szállít New Game Plus módot és új nehézségi szintet a Yakuza: Like a Dragon-ba

A Sega bejelentette, hogy nemsokára valóra válnak az álmai azoknak, akik szerettek volna extra kihívásokra szert tenni a Yakuza: Like a Dragon keretein belül, lévén egy DLC csomaggal nemsokára teljesítik ezeket a kívánságokat. Az aktuális havi SegaNama stream részeként ugyanis bejelentették, hogy hamarosan érkezik majd egy ...

Remekeltek hazai medencében a Hódok

A hétvégén rendezték meg a Tavaszváró Nemzetközi Nyílt Úszóversenyt Hódmezővásárhelyen, ahol a rendező Hód Úszó SE sportolói igazán kitettek magukért

Egy éve nem látott szintekre esett az olaj ára

49 dollár alá esett az észak-amerikai típusú nyersolaj, a WTI jegyzése. A koronavírus terjedése a várható gazdasági leállások miatt erősen érinti az olajtermékek világpiaci keresletét, és ezzel a kőolaj árát. Jövőhéten ülésezik az OPEC+, ahol már nem az lehet a kérdés, hogy lépni kell, hanem hogy mekkorát.

Már kaphatók a jegyek a DVSC két hazai mérkőzésére is

Dehir
-
  Ma 10:40 Megyei

Debrecen - Egy hét alatt két bajnoki mérkőzést játszik majd a DVSC labdarúgócsapata a Nagyerdei Stadionban.

Kočner kommandóját valaki szintén megfigyelte. De mégis kicsoda?

Parameter
-
  Ma 09:47 Határtalan

A lap szerint nem világos, ki lehetett az, de elsődlegesen valamely szlovák titkosszolgálat jöhet szóba, ugyanis annak is utánajártak, hogy nyomoztak az autók után, amelyeket Kočner emberei használtak. Az újságírókat megfigyelők megfigyelését bizonyítja a Sme szerint, hogy a belügyminisztrériumi főfelügyelőség egy jelentést küldött róluk…