Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sainz: Nagyon dühös vagyok!

Kiábrándító véget ért a Forma-1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzése Carlos Sainz számára: a McLaren versenyzője műszaki hiba miatt csak a 15. helyről rajtolhat vasárnap.

Pelé vagy Maradona – a gyászban nem fontos a versengés

A két zseniális futballista gyakran ugratta egymást azzal kapcsolatban, hogy melyikük volt a jobb.

Ámulatba ejtő téli hangulat: mesebeli videó a zúzmarás Karancsról

Nool
-
 Ma 17:34Időjárás

Hamarosan lecseng az egyhangú, ködös idő, azonban a termeszét ebből is igyekszik kihozni a legszebbet. A ködös, fagyos időben a zúzmarás, deres táj eredményez ámulatba ejtő látványt és téli hangulatot.

Pasira vágyik a 69 éves Cicciolina

NLC
-
 Ma 17:27Bulvár

Bár párja éppen nincs, az élet jobban zajlik körülötte, mint valaha.

Léon Theremin: kém vagy feltaláló?

Ismerje meg Léon Theremin orosz fizikust, feltalálót és zenészt, aki nem csak egy olyan hangszert talált föl, amin érintés nélkül lehet játszani, de kifejlesztett egy lehallgató eszközt is, amit sikerült az amerikai nagykövetségre is bejuttatni.

Te vezetsz vagy Téged vezetnek?

Johannes Hartl, az augsburgi Imádság Háza alapítója gondolkodásunk, hozzáállásunk tesztelésére hív Facebook bejegyzésében.

Räikkönen: Általában a versenyen jobbak vagyunk…

Kimi Räikkönen a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén a 17. helyezést szerezte meg, miután nem sikerült tökéletesen az utolsó köre, így végül a csapattársa, Antonio Giovinazzi is előtte végzett, viszont az olasz-svájci alakulat mindkét versenyzője kiesett a Q1-ben.A kvalifikáció után a mezőny korelnöke azt mondta, jobb érzés volt vezetni az autójukat a

Túl vagyunk a szüreten

A Borászati Füzetek legújabb számában figyelmet szentelünk a biológiai alapok kérdéskörének. Az elmúlt számban indított Generációváltók sorozatunk legújabb szereplője a szekszárdi ifj Vida Péter, a közgazdászból lett borász. Illetve "Aszpirint a szőlőnek, avagy a szalicilsav szerepe az ellenálló képesség fokozásában" címmel olvashatunk írást a…

Eszeden vagy, Vodafone? – Csak egy kis empátia kellene

Rövid időn belül nem először kell foglalkoznunk a Vodafone meggondolatlan, kicsit sem felhasználóbarát magatartásával. A társadalmi együttélés íratlan szabályai között

Az ingatlanok téliesítése eladáskor is sokat számít

Szükség esetén a januártól életbe lépő otthonfelújítási támogatás is segítséget jelenthet - itt vannak a tudnivalók a lakások, házak téli felkészítéséről.

Az ingatlanok téliesítése eladáskor is sokat számít

Szükség esetén a januártól életbe lépő otthonfelújítási támogatás is segítséget jelenthet - itt vannak a tudnivalók a lakások, házak téli felkészítéséről.

Szánon vagy csónakkal érkezhet a Mikulás? Hó vagy eső?

Szánon vagy csónakkal érkezhet a Mikulás? Hó vagy eső? Sokan várják már a Mikulást, ha más nem, a hangulat miatt. A tökéletes egy havas napon lenne ez a gyerekek számára “jeles” nap.Az idei valószínűleg nem lesz havas, habár kizárni nem lehet. Jelenleg a két nagy modell meglehetősen különböző véleményen van.A GFS által…