Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ujhelyi: nincs konkrét felelőse az oltási tervnek

Egyetlen minisztérium sem vállalta fel adatkezelőként a felelősséget érte.

Péntek óta nincs víz három salgótarjáni utcában

Nool
-
 Ma 11:54Belföld

A Salgó és az Acélgyári út, valamint a Rákóczi úti Cascos ház lakóit érinti a probléma. Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot a hiba elhárításának várható időpontjáról.

Egy fiatal légiutas-kísérő megerőszakolása és meggyilkolása rázta meg a Fülöp-szigeteket

Tizenkét gyanúsítottból hármat őrizetbe vettek, a maradék kilencet az ország egyik tábornoka felszólította, hogy adják meg magukat 72 órán belül, különben levadásszák őket.

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban

HVG
-
 Ma 11:37Külföld

Tombol a koronavírus-járvány Olaszországban, mégis sok kórház van, ahol egyáltalán nincsenek betegek - igaz, orvosok sem. A déli Calabria régióban a felelőtlen irányítás és a maffia mesterkedései miatt sorra kellett bezárni az egészségügyi intézményeket. Ebből lett elege egy nyugdíjas orvosnak és csapatának. A Deutsche Welle riportja.

Totál kivagy már bulik nélkül?

Koncert.hu
-
 Ma 11:33Zene

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.

Hímek nélkül szaporodnak ezek a ráják

Ivadékai születtek két nőstény sasrájának egy új-zélandi akváriumban, pedig hímek nem éltek velük - számolt be róla a brit The Guardian online kiadása.

Tűz ütött ki egy tömbház földszintjén levő műhelyben

Tűz ütött ki szombatra virradóra egy sepsiszentgyörgyi háztartási gépeket javító műhelyben. A Nicolae Iorga utcában egy tömbház földszintjén berendezett műhelyben csaptak fel a lángok, a tűzoltókat 3 óra 15 perckor riasztották.

Látogatók és alkotók nélkül nyíltak meg a 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazottjainak kiállításai

„Az elmúlt év során könnyen és kényelmesen átjárhatóvá váltak a valóságos és a virtuális létezés területei, miközben ez az átjáró a lehetőségek mellett veszélyek és problémák forrásává is vált.” – vezette fel Szabó Noémi művészettörténész a 2019. évi Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazott művészei, Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa…

Tökéletes megoldás nincs az érettségire – tanárok és szakmai szervezetek az idei vizsgákról

SzMo
-
 Ma 11:10Belföld

Három és fél hónappal az érettségi megkezdése előtt még mindig nem lehet pontosan tudni, hogyan zajlanak majd a vizsgák. A kormány jövő hétre ígér választ, de nem biztos, hogy ez mindenkit megnyugtat majd.

Los Angeles-i érsek: Katolikus püspökeink nem pártkatonák

Index
-
 Ma 10:48Külföld

Bölcsességet és bátorságot kívánt Joe Bidennek az Egyesült Államok katolikus egyházának vezetője.