Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy idős német járókelő félrelökte az M1 berlini tudósítóját, mert nem fért el tőle a járdán

444.hu
-
 Ma 21:39Kultúra

Úgy tűnik, az úriember nem értette, hogy élő kapcsolás zajlik, kiabálni és bökdösni kezdett, majd az ezután sem reagáló magyar asszonyt félrelökve továbbment.

Versenyt futnak az idővel az intenzív terápiás osztályon

A koronavírus-fertőzés esetén a megfelelő időben elkezdett terápia életet menthet, ezért nem szabad halogatni a segítségkérést – összegezték szerdán online tartott sajtótájékoztatón a sepsiszentgyörgyi sürgősségi kórház intenzív terápiás osztályának orvosai.

Mégsem kell több kalciumot enni idős korban?

Új-zélandi kutatók több mint száz korábbi kutatás elemzésével kimutatták, hogy tévesek azok az irányelvek, amelyek legalább napi 1000-1200 milligramm kalcium fogyasztását javasolják az idős embereknek.

Hogyan tovább? – Étteremtulajdonosok mondták el véleményüket a pünkösdi újranyitásról

Nosalty
-
 Ma 20:04Életmód

Villámgyorsasággal terjedt el január 19-én a hír, mely szerint pünkösdig nincs esély az éttermek és szállodák újranyitására. A Laurel, a Kiosk és a Khan éttermek tulajdonosait többek között arról kérdeztük, mennyire látják esélyesnek a tavaszi újraindulást.

Tilos lesz leölni a hím napos csibéket Németországban

Világszerte elfogadott eljárás a hím naposcsibék tömeges leölése - általában az állatokat élve darálják le. Az ok egyszerű: nem tartják gazdaságosnak a kakasok felnevelését. Azonban Németország most szakít a kegyetlen gyakorlattal.

Tavaszias időt ígérnek

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 7 és 15 fok között valószínű.

Szexi idomokat villantott a Feleségek luxuskivitelben sztárjának lánya

Nuus
-
 Ma 19:18Szex

A Feleségek luxuskivitelben, Yvonne Dederick sztárjának felnőtt lánya Catherine igazi amerikai-magyar szépségnek tartja magát, és örömmel oszt meg magáról pikáns képeket is.

Megtiltják a hím naposcsibék leölését Németországban

A tudományos ismeretek alapján nem lehet kizárni, hogy az embrió a hetedik naptól képes fájdalmat érezni.

Meghosszabbodik a szarvasmarha tej-állatjóléti felhívás kötelezettségvállalási időszaka

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium (AM) - az átmeneti időszak áthidalása érdekében - egy évvel meghosszabbította „A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás” pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Joe Biden: „Sötét időket élünk, de van fény!”

Sötét időket élünk, de van fény - mondta Joe Biden, mielőtt Washingtonba utazott, hogy beiktassák hivatalába. Az ünnepély előestéjén a koronavírusjárvány 400 ezer amerikai áldozatára emlékezett, a mai nap pedig már elnökként érdemi döntéseket is hoz majd, egyebek között a járvánnyal kapcsolatban.

Már a hétvégén jöhet az éjszakai kijárási tilalom Hollandiában

A koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében Hollandia éjszakai kijárási tilalmat kíván életbe léptetni már a hétvégétől, a kormány emellett az javasolja, hogy az ország ne fogadja a Nagy-Britanniából, Dél-Afrikából és a dél-amerikai kontinensről érkező repülőjáratokat - jelentette be Mark Rutte holland miniszterelnök szerdán.

Hollandia kijárási tilalmat léptethet életbe a hétvégén

A tervek szerint este fél kilenctől reggel négy óráig lesz érvényben.