Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„A családok érdekei minden politikai döntésnél elsődlegesek”

Zsigó Róbert államtitkár a Budapesti Demográfiai Csúcson elmondta, hogy csaknem 12 éve minden politikai döntésnél elsődlegesek a családok érdekei és igényei.

Milliós négyzetméterárak és véget nem érő drágulás jellemzi a magyar lakáspiacot

Liner
-
 Ma 21:43Belföld

A fővárosi új lakások átlagos négyzetméterára idén nyáron egymillió forint fölé nőtt, miközben a bérleti díjak is megemelkedtek.

Álarcos énekes: már a szőke hajjal is kiborított mindenkit Istenes Bence, de az új szín mindent visz

Blikk
-
 Ma 21:40Bulvár

Istenes Bence úgy érzi, annyira színes az Álarcos énekes idei évada, hogy valamiképpen muszáj tartania a tempót.

Schmidt Mária: a magyar nők mind virtuózak

Vissza kell térnünk a hithez, a családhoz, hogy legyen részünk szeretetben, és legyen miben reménykednünk - mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson.

Közel 9 millió adag vakcinát szállított már a Pfizer Magyarországra

A héten megint több mint 170 ezer adag Pfizer/BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra, ezzel meghaladta a 8,8 millió adagot az országba szállított Comirnaty oltóanyagok mennyisége - közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Schmidt Mária: A magyar nők mind virtuózak

Szerinte a XXI. század feminizmusának nem lehet más célja, mint annak tudatosítása, hogy az anyaság érték, és az anyaság a nő igazi hivatása.

25 millió forintot tehetett zsebre jogosulatlanul Karácsony Gergely

Továbbra sem árulja el Karácsony Gergely főpolgármester, hogy mennyit keresett abban az időszakban, amikor szabálytalanul, megfelelő képzettség nélkül foglalkoztatta a Corvinus Egyetem.

Tengeralattjáró-válság: 90 millió ausztrál dollárt követelhetnek a „hátba szúrt” franciák

Benyújtja a számlát a Naval Group nevű francia cég Ausztráliának azután, hogy – az utóbbi évtizedekben példátlan méretű diplomáciai botrányt okozva – Canberra felmondta a Franciaországgal kötött, dízel- és elektromos meghajtású tengeralattjárók gyártásáról szóló, 56 milliárd eurós szerződését.

Zenével minden könnyebb! Csak engedd, hogy elkísérjen!

Tanulás   Minden diák számára ismerős az a bosszantó szituáció, amikor rengeteg a tanulnivaló, mégsem halad vele, mert valami folyamatosan elvonja a figyelmét. Hangoskodnak a szomszédok, beszűrődik az utca zaja, a családtagok beszélgetése, a televízióból áradó hangok… ilyen zajforrások közepette roppant nehéz koncentrálni. A…

Nagy bejelentést tett a Telekom, ami minden mobilnetezőt érint

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy hamarosan nyugdíjba fogják küldeni a 3G-s hálózatokat.

A Balaton vízminősége mindannyiunk ügye

A 2019-es őszi algavirágzás óta sokszor napirendre kerül a balatoni algakérdés. Szaporodásukhoz tápanyagra van szükség, és általában a foszfor az az elem, ami meghatározza annak mértékét. A Balatoni Limnológiai Kutatóintézet előadóülést szervezett a témában, amelyen neves szakértők osztották meg tudásukat.

Mark Zuckerberg és felesége 1,3 millió dollárt ad 11 zsidó csoportnak

Neokohn
-
 Ma 21:00Külföld

A támogatásban részesülő 11 zsidó csoport többsége a San Francisco Bay Area-i családokat és fiatalokat szolgálja. A Facebook alapító „rabbikkal, történészekkel és tudósokkal is találkozott, hogy többet tudjanak meg a judaizmusról és a zsidó közösségről"

Elhunyt a legendás brit rendező, egyik filmjére mindneki emlékszik

Michell családja csütörtökön jelentette be a rendező halálhírét, de halálának okát nem közölték.

Súlyos milliókkal támogatta az amerikai kormány a vuhani labor kutatásait

168.hu
-
 Ma 20:51Külföld

Koronavírussal is kísérleteztek a kínai laborban.

431 millió dollár befektetést kapott bányászatra a Genesis

Kedden a Genesis Digital Assets bitcoin bányászati cég bejelentette, hogy 431 millió dollárt gyűjtött stratégiai befektetőktől. A Genesis bányászati cég arról számolt, hogy a Paradigm vezette a több millió dolláros