Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

Már 100 millió eszközön fut a Huawei saját operációs rendszere

Már több mint 100 millió Huawei okoseszköz – beleértve az okostelefonokat, táblagépeket és viselhető okoseszközöket – használja a vállalat legújabb operációs rendszerét, a HarmonyOS 2-t. 

Elégedett a rendszerirányító a fővárosi mérnökképzéssel

napi.hu
-
 Ma 16:22Belföld

Újabb négyéves támogatási keretet biztosít a BME számára a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) - írta meg az MTI.

A közbiztonság kérdése köré építi kampányát Macron

Újabb és újabb intézkedéseket jelent be a francia elnök, legnagyobb jobboldali riválisa szerint üres kampányígéretekről van szó.

Csak idő kérdése az energiaárak újabb növekedése

Vállalkozóknak tartott előadást az energiaárakkal kapcsolatos kilátásokról az energiaár-szabályozó hatóság alelnöke Gyergyószentmiklóson. Nagy-Bege Zoltán sajtótájékoztatón az egyéni fogyasztók számára is közölt néhány megfontolandó lehetőséget.

Az EP megszavazta az uniós betegségmegelőzési és járványügyi rendszer megerősítését

Az Európai Parlament (EP) elfogadta az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) hatáskörének kiterjesztésére irányuló javaslatot, az uniós betegségmegelőzési és járványügyi rendszer megerősítésére – közölte az uniós parlament csütörtökön.

Ljasko: A koronavírus helyzet kapcsán 3 forgatókönyv van napirenden Ukrajnában

Az Egészségügyi Minisztérium három forgatókönyvet fontolgat az ukrajnai koronavírus helyzet alakulása kapcsán, mivel valószínűleg a fertőzések száma nőni fog, nyilatkozta Viktor Ljasko.

100 millió felhasználóval büszkélkedhet a HarmonyOS 2 operációs rendszer

Már több mint 100 millió Huawei okoseszköz – beleértve az okostelefonokat, táblagépeket és viselhető okoseszközöket – használja a vállalat legújabb operációs rendszerét, a HarmonyOS 2-t. 

Čomić: Csak idő kérdése, hogy elfogadják az azonos neműek élettársi kapcsolatát rendező törvényt

Nem kérdés, hogy elfogadják-e az azonos neműek élettársi kapcsolatának kérdését szabályozó jogszabályt, csak azt nem lehet még tudni, hogy erre mikor kerül sor – mondta  Gordana Čomić emberi,

Ellenzéki előválasztás – Arató Gergely új típusú közösségi rendészeti rendszert hozna létre a közbiztonság javítása ér…

A Kőbánya és Kispest egy részét magába foglaló 9. sz. egyéni választókerületben három képviselőjelölt közül választhatunk. Arató Gergely a DK, a Jobbik, a Liberálisok és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával indul, Burány Sándor a Párbeszéd, az MSZP és az LMP jelöltje, míg Paróczai Anikó a Momentum és az Új Világ Néppárt…

Napelemes rendszerek: elkerülhetetlen az újabb drágulás

Középtávon több ok miatt is további áremelkedés várható a hazai napelemes piacon,de a villamosenergia-árak emelkedése és a támogatások, illetve európai uniós pályázati források miatt továbbra is kedvező megtérülési időkkel lehet kalkulálni.

Földre lökte, majd ököllel ütlegelni kezdte a feleségét a 40 éves férfi a nyaraláson – Kiderült, rendszeresen bántalmazta …

Balatonberényben bántalmazta feleségét egy szegedi férfi, a marcali rendőrök őrizetbe vették. Földre lökte és ütni kezdte a nőt Az ügy adatai alapján egy szegedi házaspár nyaralás céljából érkezett Balatonberénybe, ahol 2021. szeptember 14-én éjszaka, a férj egy előzetes szóváltást követően a földre lökte, majd öklével ütlegelni kezdte felesége…

Hidrogéntermelő rendszert építenek ki a kardoskúti földalatti gáztárolónál

Az Akvamarin pilot projekt keretében a Magyar Földgáztároló Zrt. (MFGT) egy megközelítőleg 2,5 megawatt összteljesítményű elektrolizáló rendszert és a hozzá tartozó hidrogéngáz-előkészítő technológiát tervez létesíteni a kardoskúti földalatti gáztárolónál. Az MFGT Magyarországon jelenleg négy földalatti gáztárolót üzemeltet, ezek egyike a…

Újabb BBTE karok kezdenek online rendszerben, a Sapientia kitart a jelenléti oktatás mellett

A kollégium, a menza és a könyvtár igénybe vétele a Sapientián is feltételekhez kötött.