Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 331 hír

Napi Pattinson őrület: A színész hónapokig forgatta úgy a Tenetet, hogy akár egy szót is értett volna a filmből

IGN
-
  Ma 17:36 Film

Csak John David Washington segítségével tudta értelmezni a szkriptet Eközben Christopher Nolan nemrég még azt nyilatkozta, hogy a színész "teljesen megértette a forgatókönyvet". Vagy ez is csak egy a rendezőre jellemző csavarok közül?

Már napirenden van a veszélyhelyzet megszüntetése

Blikk
-
  Ma 15:23 Belföld

Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten. A képviselők kedden ismét a kormány tagjait kérdezhetik, szerdán a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni, míg csütörtökön a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tartanak emlékülést.

Új gibbonpárt fedeztek fel a kínai Hajnan szigetén, fennmaradhatnak a kihalóban lévő főemlősök

A hajnani esőerdőben egy hím, két nőstény és fiatal utódaik alkotnak egy majomcsaládot.

Kínai kezekben a Vossloh mozdonygyártása

IHO
-
  Ma 15:00 Külföld

A német vállalat a CRRC-nek adta el kieli mozdonygyárát. Ezentúl már csak vasúti infrastruktúrával fognak foglalkozni.

Napirenden a veszélyhelyzet megszüntetése

Napi
-
  Ma 14:59 Belföld

Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten. Szerdán a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni, míg csütörtökön a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tartanak emlékülést.

Meg kell semmisíteni a kínai maszkokat, amiket az EB küldött Magyarországra

KárpátHír
-
  Ma 14:29 Külföld

Olyan rossz minőségűek azok a Kínában gyártott maszkok, amiket az

Csak napi egy-két utas vette igénybe az első magyarországi buszjáratot

Múlt-kor
-
  Ma 12:35 Kultúra

115 éve, 1905. június 1-jén indult az első utasokat és csomagokat is szállító postai autóbuszjárat a németországi Bad Tölz és Lenggries között. Szintén ekkor alkalmaztak először a buszokon nagyméretű panorámaablakokat. Az első magyarországi buszjárat 1900-ban indult a Kígyó tér (a mai Ferenciek tere) és a Köztemető között, a Podvinecz…

Egy kisbaba 32 napig volt kómában, de túlélte a koronavírust

Noizz
-
  Ma 12:00 Bulvár

Egy öt hónapos brazil baba, Dom egy hónapig mesterséges kómában volt, de felépült a koronavírusból és már a kórházat is elhagyhatta.

Jó hírek a kínai gazdaságból

Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban - derült ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből.

Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban

Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban – derült ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből. A kis- és középvállalatokra összpontosító Caixin/Markit felmérés hétfőn közzétett adatai szerint a kínai feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI)

Napi ezer halott mellett sem hajlandó bevezetni a karantént a brazil elnök – Ferenc pápa is győzködi,hogy gondolja me…

Eszméletlen durva a koronavírus-helyzet Brazíliában. Egy nap alatt majdnem 1000 fő hunyt el koronavírus fertőzésben Brazíliában, így a világon jelenleg itt a negyedik legmagasabb a halálozási ráta. A halálozások száma meghaladta Franciaországot is, jelenleg csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban…

Váratlanul gyors a kínai gazdasági feltámadás - van azonban egy fenyegető tényező

MFor
-
  Ma 10:06 Gazdaság

Újra 50 pont fölött a BMI - a vártnál gyorsabban áll helyre a termelés és a kereslet, a kereskedelmi háború viszont mindent elronthat.

Június havi nagy pénz és karrier horoszkóp: kezdj el megtakarítani

Mutatjuk, hogy mit tartogat a június hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

2020-06-01 napi árfolyam jelentés

Gyengült a forint ma reggelre Hétfő reggel 8 órára 0.25%-ot gyengült a forint az euróval szemben és így lett 346 forint és 51 fillér az euró, az ÁrfolyamTudós.hu napi jelentése szerint. A dollárhoz képest 0.45%-ot gyengült a hazai fizetőeszköz, ennek megfelelően egy amerikai dollár jelenleg 311 forintba és 06 fillérbe kerül. A frankhoz…