Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 396 hír

Szlovéniában és Horvátországban is nőtt a napi új fertőzöttek száma

Szlovéniában a kormány által közzétett adatok szerint kedden az előző napinak közel kétszeresével, 2428-cal 79 563-ra nőtt a fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 57 beteg, a járvány halálos áldozatainak száma ezzel 1547-re emelkedett. A diagnosztizált betegek közül 1285-en vannak kórházban, közülük 199-et ápolnak intenzív osztályon. A pozitív tesztek…

Márciusra halasztják a 2021-es AgromashExpo-t!

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között rendezik meg, az eredetileg tervezett januári időpont helyett.

Szlovéniában és Horvátországban is nőtt a napi új fertőzöttek száma

Tovább nőtt az új típusú koronavírus-járványban fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nőtt a kórházi kezelésre szoruló betegek száma is - derült ki a válságstábok szerdai jelentéséből.

Napi horoszkóp 2020. december 3.: a Rákok életében akár csodák is történhetnek

A Rákokra rámosolyog a szerencse, a Skorpió nyerő helyzetben van. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek.

Munkához látott a Facebook legfelsőbb bírósága, máris napirenden a nem sértő mellnyomkodás mellett a gyűlöletbeszé…

Ahogyan azt mi is megírtuk, május elején felállt a Facebook legfelsőbb bírósága, és most úgy tűnik el is kezdtek dolgozni az első hat ügyön. Kezdjük a legbizarrabb esettel, ez pedig a mellek és mellbimbók kérdése. Az egész probléma onnan indul, hogy a Facebook algoritmusainak a férfi mellbimbókkal semmi problémája nincs, de a nők…

Még hat napig nagyon fontos támogatásra pályázhatnak a zöldipari cégek

A Nyugat-Balkáni Zöld Központ által meghirdetett támogatás célja a nyugat-balkáni régió párizsi klímamegállapodás szerinti hozzájárulásainak elérése.

Még három napig jár a vásárhelyi sárga villamos

Elkezdődött az ország első vasútvillamos-rendszerének részeként épült, több mint 3,8 kilométeres hódmezővásárhelyi villamosvonal tesztelése.

Bika horoszkóp 2021 – Szerelem, párkapcsolat, karrier, egészség

Vajon mire számíthatnak 2021-ben a Bika jelében születettek? Az éves horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Egy tatai férfi 13 napig várta, hogy teszteljék

Bár Orbán Viktor azt ígérte, hogy mindenkit meggyógyítanak, senki sem marad ellátatlanul, nagyon úgy tűnik ez nem fedi a valóságot. 

Még két napig lehet jelentkezni a Székelyföldi Karrier Napokra

Karrier- és életpálya tanácsadást szervez a Prospero Ifjúsági és Kulturális Egyesület, valamint a Székelyföldi Diákigazolványt kiadó Centrum Studiorum Egyesület középiskolás diákok számára. 

Márciustól júniusig 345-tel több személy hunyt el Szerbiában, mint a korábbi évek azonos időszakában

Idén márciustól júniusig 345-tel több személy hunyt el, mint 2016 és 2019 között az azonos időszakban – jelentette ki dr. Predrag Kon epidemiológus a fertőző betegségeknek szentelt tudományos értekezleten, melyet a Globáls biztonsági kihívás – COVID-19 pandémia témára hirdettek meg Belgrádban.

Újabb csúcsot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Az utóbbi 24 órában 487 haláleset történt az új típusú koronavírus által okozott betegséggel összefüggésben. Így már 17 123 áldozata van a járványnak. Az eddigi rekord 426 volt, az előző héten pénteken, november 27-én jegyezték fel. Ugyanakkor az új fertőződések száma csökkent. Az RKI-hoz egy nap alatt 17 270 pozitív vírustesztről érkezett…

Remek forma a márciusi győri olimpia selejtezőtornára - ez lesz a cél a csütörtökön kezdődő dániai világbajnokságon

A magyar női kézilabda-válogatott számára a márciusi, győri olimpiai selejtezőtornára való felkészülés lesz az egyik legfontosabb feladat a csütörtökön kezdődő és december 20-ig tartó dániai Európa-bajnokságon.

A hosszú hétvége hatása: négy napig keveset teszteltek, mégsem enyhül a nyomás a kórházakon

Klaus Iohannis államfő szerdán egy kampányrendezvényen, a bákói körgyűrű felavatásán elégedetten nyilatkozott a járvány romániai alakulásáról, ezért bejelentette, hogy a hétvégén újranyithatnak a piacok. Mint mondta, valóban kevesebb tesztet végeztek az utóbbi időszakban, de az esetszám-csökkenés egész Európában beindult. Tehát szó…