Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az első ország, amely ingyenessé teszi a nők számára a menstruációs termékeket

Portfolio
-
 Ma 08:39Színes

Skóciában elfogadták a törvényt, amely ingyenessé teszi a tamponokhoz és egészségügyi betétekhez való hozzáférést mindazok számára, akiknek szüksége van rájuk.

Külföldön népszerűsítik a magyar borokat: Finnország volt a kampány első állomása

A magyar borok népszerűsítését célzó, külpiaci eseménysorozat első rendezvénye az Agrármarketing Centrum (Amc) és Magyarország Finnországi Nagykövetségének együttműködésében valósult meg 2020. november 24-én. A Hungarian Wine Business Program elnevezésű, borszakmai mesterkurzussal és borkóstolóval egybekötött…

Így szavaztatok: olvasóink elsöprő többsége szerint rossz döntés született az idősek idősávjáról

Szavazásra bocsátottuk olvasóink között a kérdést, miszerint hasznosnak tartják-e az új vásárlási idősávot, melynek lényege, hogy az idősek bármikor vásárolhatnak, a fiatalabbak viszont csak a sávokon kívül.A koronavírus járvány miatt ugyanis újra vásárlási idősávot kaptak az idősek: hétfőtől péntekig 9-11 óra között, illetve hétvégente 8 és…

Eldőlt ki lesz VV Bálint ellenfele a ValóVilág10 első párbaján

Filmsor
-
 Ma 08:17Film

A nézőket és játékostársait is meglepte.

The Grief – Megjelent az első lemezük

Fémforgács
-
 Ma 08:00Zene

Horizon’s Fall címmel adta ki első lemezét az ír death/doom metalos The Grief. A Corr Mhóna, a For Ruin és a Soothsayer egyes tagjai alkotta banda a korai ’90-es évek brit doom éráját hozza vissza kilenc dalos lemezén.

Beültünk az első hazai Suzuki Swace-be: mit tud a 8 milliós Toyota Corolla testvér?

Testközelből ismerkedtünk meg a normál hibrid hajtásláncú új Suzukival, amely kicsit olcsóbb mint az alapját adó Toyota és kiterjesztett garanciát vállalnak rá.

Nap képe: Az idei első téli túra Torockónál

Erdély egyik legszebb vidékére beköszöntött a tél, néhány túrázó az első hó tiszteletére megmászta a Székelykőt. További látványos fotók!

370 ezer dolgozónak van lehetősége arra, hogy teszteltesse magát

Összesen 370 ezer dolgozónak van lehetősége arra, hogy teszteltesse magát, közel 17 ezer helyszínen.

Gabriela Spanic barátja ittasan vezetett nálunk

Gabriela Spanic régi jó barátja nem tudta, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, ittas vezetés miatt kapcsolták el a rendőrök.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára a Magyar Posta azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek.

Káslert elsodorta a járvány – Többféle olvasata is lehet a kormány döntésének

A veszélyhelyzet idejére átveszi a belügyminiszter a magyar kórházrendszer irányítását – derült ki egy friss kormányrendeletből.

Több születés, kevesebb halálozás az első tíz hónapban

Csökkent a természetes fogyás mértéke 2020 első tíz hónapjában, miután 4,7 százalékkal több gyerek született és 1,5 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában.