Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Friss hazai adatok: így változott a fertőzöttek és elhunytak száma

1680 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 787 647 főre n

Így áll jelenleg Magyarország az oltásokkal: aktuális számok

Liner
-
 Ma 09:08Életmód

Az operatív törzs az aktuális oltási számokat is elérhetővé tette, így az is kiderült, hogy lassan már 2,5 millióan lesznek azok, akik a második oltásukat is felvehették.

Meghalt 124 beteg, 1680-cal nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

A kormányzati portálon azt írták: 787 647-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 28 297-re, a gyógyultaké 546 246-ra emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 213 104. Kórházban 4104 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 485-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 24 902-en vannak, a…

A regisztráltak nyolcvan százaléka már megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Budapest – Országosan 1680 az új fertőzöttet találtak, elhunyt 124 beteg.

Még egy lépéssel közelebb a szabad élethez: már ennyi embert beoltottak

Folyamatosan zajlik az oltás, a regisztráltak 80 százaléka megkapta a vakcinát.

Már csak 30 ezer magyar vette fel az első oltását az elmúlt 24 órában

Emiatt nagyon lassú tempóban emelkedik az oltottak összlétszáma. A második körös oltások beadásának ideje van az adatok alapján. Az elmúlt hetekben 60-70 ezer embert is beoltottak naponta. 

Az ipari termelés visszahozta a tavaly márciusi buktát

Az előző évihez képest 16,5 százalékkal nőtt az ipari termelés márciusban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Tavaly épp márciusban volt a járvány első hulláma miatti gyárbezárások időszaka.

Szlovénia és Magyarország egyeztetnek a határátlépésről

Szlovénia és Magyarország megállapodott egymással az oltási bizonyítványok kölcsönös elismeréséről, ezzel a két szomszédos ország kormányai lehetővé tették, hogy a dokumentummal rendelkező állampolgáraik korlátozások nélkül léphessenek be egymás területére.

Nagyon megtépték a magyar boltokat

Az előző hónaphoz képest 0,8 százalék százalékkal nőtt, tavaly márciushoz mérten 2,0 százalék százalékkal csökkent a kiskereskedelem forgalma - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Erre az időszakra több járványügyi korlátozás, egyes boltok bezárása esett, ami magyarázhatja a visszaesést.

30 méteres platánfát csavart ki a vihar a Margitszigeten

Budapesten és Pest megyében rengeteg dolguk volt a tűzoltóknak a viharos szél okozta károk miatt, sérülés azonban sehol nem történt.

Már 4 153 038 ember kapott oltást

A 16-18 éveseket arra kérik, hogy péntek éjfélig regisztráljanak.