Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 390 hír

Nyolcsávos futópályát kapott az újrókusi sporttelep

Elkészült a Szegedi Vasutas Sportegyesület (SZVSE) nemzetközi versenyek rendezésére alkalmas atlétikai pályája - közölte az egyesület elnöke hétfőn a helyszínen.

662 magyar kistelepülés kapott összesen hétmilliárd forintot – mutatjuk a listát

Magro
-
 Ma 18:47Gazdaság

A Miniszterelnökség 16 korábbi felhívás esetében hirdetett a tartaléklistára került pályázók közül új nyerteseket a Magyar Falu Programban. A kormányzat 662 kistelepülésnek nyújt közel hétmilliárd forint további támogatást a tartalékkeret terhére.

Arany Delfin-díjat kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség kampányfilmje

A cannes-i Corporate Media & TV Awardson a Magyar Turisztikai Ügynökség a turisztikai film kategóriában elnyerte a legmagasabb elismerést, az Arany Delfin-díjat a Budapest 365 kampányfilmmel.

Hatalmas ajándékot kapott klubjától az MTK tehetsége

M4 Sport
-
 Ma 18:06Foci

Egy év alatt nagyot fordult a világ a 14 esztendős Herczeg Botonddal.

Arany Delfint kapott az MTÜ

A Corporate Media & TV Awardson a Budapest 365-öt díjazták.

Tacskót kapott ajándékba a súlyos beteg kisfiú

Hiros
-
 Ma 17:27Megyei

Egy súlyos beteg kecskeméti kisfiú, Fazekas Levente álma válhatott valóra a napokban. A gyermek, aki komoly agyi rendellenességekkel született egy kis tacskót kapott ajándékba.

Arany Delfin díjat kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség

Arany Delfin-díjat kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség a cannes-i Corporate Media & TV Awardson a Budapest 365 kampányfilmmel.

Krumplival zavarta a rendet, ekkora büntetést kapott Jakab Péter

Metropol
-
 Ma 17:15Bulvár

Nem ez az első alkalom, hogy a baloldal botrányosan viselkedik az Országgyűlésben, a tisztelet teljes hiánya miatt, most

Két és fél év letöltendőt kapott a múlt héten Szombathelyen elfogott embercsempész

Az osztrák rendszámú Volvóval közlekedő szír férfit Szombathely határában állították meg a rendőrök, autójában négy menekülttel. Hétfőn már el is ítélték, de a vádlott fellebbezett a végrehajtandó börtönbüntetés ellen.

The Mandalorian: A franchise nagy visszatérője hivatalos plakátot kapott – azaz mostantól a gyártók sem kezelik őt sp…

IGN
-
 Ma 17:00Film

Hello there!. Vegyük úgy, hogy a titkolózásnak vége, hiszen maguk a gyártók posztoltak plakátot a szóban forgó karakterhez.

Emléktáblát kapott Horváth Ádám rendező, a Szomszédok megalkotója

November 20-án a szokásostól eltérően ünnepség nélkül került kihelyezésre Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező emléktáblája a 13. kerületben, a Szent István parkban.

Új vezetőt kapott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Keddtől Vereckei Csaba Iván rendőr dandártábornok vezeti a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot, elődje, Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy a szolgálat felső korhatárának elérésével nyugállományba vonult – közölte a police.hu. Sipos Gyula a rendőrség szolgálatában hosszú időn átívelő, kiemelkedő szakmai pályája elismeréseként a…