Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 321 hír

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Police
-
 Tegnap 21:43Baleset-bűnügy

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 21:43 A magukat szír állampolgárnak valló külföldieket előállították.

Három illegális migráns Csongrád-Csanád megyében

Három illegális migráns Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 21:31 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Megkezdődött a pedagógusok tesztelése Heves megyében

Megyénk bölcsődéiben, óvodáiban és iskoláiban is megkezdődött a pedagógusok csoportos tesztelése. A feladatot a Heves Megyei Kormányhivatal szervezi és koordinálja.

Koronavírus – Megkezdték a pedagógusok szűrését, Heves megyében közel hatezer embert tesztelnek

Egri Ügyek
-
 Tegnap 19:18Megyei

Harminc mintavételi csapat 400 helyszínen fog vizsgálatokat végezni.

Maszkokat juttatnak a városi intézményekbe és az önkormányzati cégeknél dolgozókhoz: Balaicz Zoltán tájékoztatója

Zalaegerszeg polgármesterének legfrissebb járványügyi beszámolóját változtatás nélkül közöljük.

Temes megyében már van hely a covid-kórházakban, de egyre több a súlyos eset

Főtér
-
 Tegnap 17:51Határtalan

A temesvári Victor Babeș kórház menedzsere, Cristian Oancea szerint Temes megyében máris érzékelhető a szigorú járványszabályok pozitív hatása, hiszen egyre több szabad ágy van a megyei covid-kórházakban, náluk például jelenleg 30, ami az utóbbi időben egyáltalán nem volt jellemző. „Cserébe” viszont egyre több súlyos állapotban lévő…

Megyénkben is elkezdődött az oktatási és egészségügyi intézmények dolgozóinak tesztelése

A kormány által meghirdetett országos, célzott csoportos tesztelés keretében nyolcvanegy háromfős team kezdte meg munkáját Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az egészségügyi hallgatókból és kormánytisztviselőkből álló teamek rendszeresen tesztelik a megye összes bölcsődében, óvodájában és iskolájában dolgozó, több mint…

A Veszprém megyei oktatási és köznevelési intézményekben is megkezdődött a tesztelés

Hétfőn megkezdődött az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és egészségügyi intézményekben dolgozók koronavírus-tesztelése.

Megkezdődött a közoktatási intézményekben dolgozók szűrése Kecskemét járásban

A mai nap, hétfőn, elkezdődött az iskolákban, az óvodákban és a bölcsődékben dolgozók szűrése. Kecskemét járásban közel 200 köznevelési intézményben és bölcsődében tesztelnek le koronavírusra több mint 3500 embert. A Kecskeméti Televízió stábja követte az első nap eseményeit.

Tesztelik a szociális, oktatási, nevelési intézményekben dolgozókat Fejérben is

Új fejezet nyílt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben: pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, ma pedig az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indult a tesztelés országszerte, így Fejér megyében is.

Mammográfiai szűrések Fejér megyében

Feol
-
 Tegnap 16:08Megyei

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Kincsesbányán, és Iszkaszentgyörgyön élő hölgyeket. Ercsiben és Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Győr-Moson-Sopron megyében is megkezdődött a csoportos tesztelés

Győr Plusz
-
 Tegnap 15:59Megyei

Az országos tesztsorozat megyei lebonyolításában 47 kormánytisztviselő és 94 orvostanhallgató működik közre, mintegy 500 helyszínen jelennek meg a tesztelést végző csapatok. Hétfő reggel valamennyi résztvevő számára eligazítással kezdődött a nap a helyszínekre való kiszállást megelőzően a kormányhivatal győri, Árpád úti székhelyén –…

Tesztelik a szociális, oktatási, nevelési intézményekben dolgozókat Fejérben is

Új fejezet nyílt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben: pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, ma pedig az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indult a tesztelés országszerte, így Fejér megyében is.

Nyolcvan új fertőzött Maros megyében

Székelyhon
-
 Tegnap 15:12Határtalan

Nyolcvan új koronavírus-fertőzést regisztráltak Maros megyében az elmúlt 24 órában.