Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Ez okozta a napokban bekövetkezett vízminőség-romlást Velencén

Feol
-
 Tegnap 14:55MegyeiTóth Gabi

A népszerű közösségi oldalon számoltak be arról az évről-évre visszatérő jelenségről, amit az elmúlt napokban is tapasztalhatott Velence lakossága.

Még 20 ezer üdülési utalvány lesz, a napokban kezdődik a bejelentkezés

Aleksandar Seničić, a szerbiai Utazási Irodák Országos Szövetségének (YUTA) elnöke ma kijelentette, hogy ezekben a napokban kezdődik meg a bejelentkezés további 20 ezer üdülési utalványra Szerbiában.

Mutatjuk, hogy miért szűnik meg a csend és nyugalom Kenyeri környékén a következő napokban

Vaol
-
 Tegnap 11:09Megyei

MH Pápa Bázisrepülőtér kommunikációs vezetője hivatalos közleményben arról tájékoztatja lapunkat, hogy Magyarországon tartott nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra és a megszokottnál nagyobb légiforgalomra kell számítani Pápa és Kenyeri térségében 2021. május 15-ig.

A napokban érkeznek a májusi bértámogatások

Idén már 30 ezernél több, a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került vállalkozás kapott bértámogatást 176 ezer munkavállalója megtartásához. Az előlegként folyósított májusi bérkompenzáció a napokban érkezik meg a cégekhez.

A Konyhafőnök: Kötényszerző napok – alakulnak a séf-csapatok!

Színes kötényekért folyik a harc a versenyzők között, de senki sincs biztonságban! Bárkiről lekerülhet a frissen szerzett kötény, ha a séfek úgy döntenek, hogy találnak jobb szakácsjelöltet. Zé csapattagjai mostantól új színekre hajtanak: a továbbjutáshoz piros vagy kék színre kell, hogy cseréljék a sárgát.   Rácz Jenő idén a tökéletes mártásokra…

"Elszámoltam a napokat" – megszólalt a fideszes képviselő aki koronavírus tünetekkel szavazott a parlamentben

Reagált Becsó Zsolt a Momentum feljelentésére. Fotó:Mti/Balogh Zoltán Ahogy korábban mi is megírtuk, koronavírus tünetekkel szavazott múlt héten a parlamentben egy fideszes képviselő, de a tesztre csak a szavazás után került sor, a karantént tehát nem szegte meg. Becsó Zsolt később azt nyilatkozta, először azt hitte, csak megfázott, ezért…

Elmarad a Gizella Napok 2021-es rendezvénysorozata Veszprémben

Közösségi oldalán jelentette be az egyébként nem meglepő hírt a Veszprémi Programiroda: idén sem rendezik meg a Gizella-napokat a járványhelyzet miatt. A fesztiválszezon első nagy veszprémi programsorozatának elmaradásáról szóló bejelentést a vehir.hu is megosztotta az olvasókkal.   Bár már több kulturális intézmény is fogadhat…

Gólyahír: velük gyarapodott Veszprém megye az elmúlt napokban

Veol
-
 21.05.05 16:45Megyei

Születések a megyeszékhelyen április 29. és május 3. között.

Mozgalmas napok

A mai után pénteken is érkezik egy újabb hidegfront, ám vasárnaptól már erőteljes melegedés veszi kezdetét.

Napokkal a kiesés után megszólalt a DVTK vezetése

Tíz év után búcsúzik a diósgyőri csapat, elég sok a kérdőjel a következő szezonnal kapcsolatban.