Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 66 hír

Sokan életüket vesztették Burkina Fasóban egy piac elleni támadásban

HírTV
-
  Tegnap 22:06 Külföld

A fegyveresek, miután többeket lemészároltak, felgyújtották a piacot.

Sok civil életét vesztette Burkina Fasóban egy piac elleni támadásban

Harminchat civil életét vesztette Burkina Fasóban egy piac elleni támadásban – közölte a nyugat-afrikai ország kormánya kedden.

Nem volt napirenden Magyarország támadása, Donáth Anna nem is jelent meg az EP-ülésen

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 16:44 Külföld

Úgy tűnik, a momentumos képviselő csak akkor vesz részt az üléseken, ha ekézheti a magyar kormányt

Már öt éve zöld a Telekom

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, európai vezető távközlési szolgáltatók körében elsők között vált teljes mértékben karbonsemlegessé 2015-ben, és a tavalyi évben soron következő ötödik karbonsemleges évét zárta. A vállalat fenntarthatósági intézkedésein túl lakossági és üzleti ügyfeleit is bekapcsolta klímavédelmi…

Sorozatban ötödik karbonsemleges évét zárta a Magyar Telekom

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, európai vezető távközlési szolgáltatók körében elsők között vált teljes mértékben karbonsemlegessé 2015-ben, és a tavalyi évben soron következő ötödik karbonsemleges évét zárta. A vállalat fenntarthatósági intézkedésein túl lakossági és üzleti ügyfeleit is bekapcsolta klímavédelmi…

Támadásra készülő terroristákat fogtak el Franciaországban

Origo
-
  Tegnap 12:34 Külföld

Hét férfit vettek őrizetbe, sok halottal járó terrortámadást készítettek elő.

A Magyar Ügyvédi Kamara visszautasítja az ügyvédeket ért támadásokat

A Magyar Ügyvédi Kamara elnöksége - egyhangú döntésével - a leghatározottabban visszautasítja az ügyvédeket érő támadásokat, ennek keretében az ismételten felbukkanó listázási próbálkozásokat - tette közzé a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége állásfoglalását.

Nem érhette már meg az 1984 sikerét George Orwell

70 éve, 1950. január 21-én halt meg Londonban George Arthur Orwell angol író, kritikus, újságíró, az Állatfarm és az 1984 című világhírű regények szerzője. Utóbbi regényének megírásakor már súlyos beteg volt, és a regény megjelenését csak hónapokkal élte túl.

Egy márkának a fontos kérdéseket is feszegetnie kell – interjú a Telekom kommunikációs igazgatójával

Digital Hungary
-
  Tegnap 08:00 Média

A márka ma már nem egyszerűen csak egy kommunikációs téma, hanem egyre inkább üzleti eszközként és gondolkodásmódként jelenik meg, miközben itthon még most is tele vagyunk unalmas kommunikációs megoldásokkal. Mikor válik egy rendszer szolgalelkűvé és mikor fullad ki egy márka? Szabó Bélát, a Magyar Telekom márka és…

Zöld opció Földünk védelméért a karbonsemleges Telekomnál

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, európai vezető távközlési szolgáltatók körében elsők között vált teljes mértékben karbonsemlegessé 2015-ben, és a tavalyi évben soron következő ötödik karbonsemleges évét zárta. A vállalat fenntarthatósági intézkedésein túl lakossági és üzleti ügyfeleit is bekapcsolta klímavédelmi…

Irán ismét támadást indított? Rakéták csapódtak be a nagykövetségek közelében Irakban

Három, kis hatótávolságú rakéta csapódott be hétfő este Bagdad azon részén, ahol a legfontosabb állami intézmények és a nagykövetségek helyezkednek el – közölte a belügyminisztérium.

Donald Trump: Az alkotmány elleni támadás a demokraták vádeljárása

Origo
-
  20.01.20 22:59 Külföld

Az elnök és jogászai 111 oldalas beadványban utasítják vissza a vádakat.

Az ügyvédi kamara visszautasította Orbán Viktor támadását

Népszava
-
  20.01.20 20:52 Belföld

Az igazságszolgáltatás elleni uszítás kikezdi a jogállamot. Ha a miniszterelnök megtagadhat egy jogerős döntést, az erre sarkalhatja a polgárokat is – figyelmeztetett a kamara elnöksége.

A Magyar Ügyvédi Kamara visszautasítja Orbánék támadását

24
-
  20.01.20 18:50 Belföld

Bánáti János szerint a kormány rombolja az igazságszolgáltatás tekintélyét.