Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarországon huszonkettővel nőtt a fertőzöttek száma

Huszonkettővel, 4768-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – írja a koronavirus.gov.hu. A kormányzati portál adatai szerint a koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma

20 százalék feletti mértékben zuhant a brit GDP

A világ hatodik legnagyobb gazdasága negyedéves összevetésben 20,4 százalékkal, éves szinten pedig 21,7 százalékkal zsugorodott április-júniusban. Vannak azonban biztató jelek is, júniusban már 8,7 százalékkal nőtt a hazai össztermék az előző hónaphoz képest.

Soros: Magyarországot elfoglalták az erők, amik ellenzik az unió értékeit

Index
-
  Ma 10:11 Belföld

Ahogy Lengyelországot is. Az unió legnagyobb külső ellensége pedig Kína, mondta születésnapi interjújában az üzletember.

Váratlanul nagyot javult a gazdasági hangulat Németországban és az euróövezetben a Zew felmérése szerint

Romlás helyett váratlanul nagyot javult, Németországban 16 éves, az euróövezetben 5 éves csúcsot ért el a gazdasági hangulatindex a Zew gazdaságkutató intézet augusztusi felmérésében.

Huszonkettővel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Huszonkettővel, 4768-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán. A kormányzati portálon azt írták: a koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma változatlanul 605, 3529-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 634. Az aktív fertőzöttek 29…

Huszonkettővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Huszonkettővel, 4768-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

Huszonkettővel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Huszonkettővel, 4768-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

Novák Katalin: „Magyarországon érdemes tanulni, dolgozni és családot alapítani is”

Blikk
-
  Ma 09:52 Belföld

Augusztus 12. hivatalosan is a fiatalok világnapja, amelynek alkalmából Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára egy videót tett közé Facebook-oldalán.

Koronavírus: 22 új fertőzöttet regisztráltak, nincs újabb halálos áldozat Magyarországon

634 aktív fertőzöttet tartanak számon az országban, közülük jelenleg 64 beteget ápolnak kórházban.

Koronavírus Magyarországon: 2897 tesztelés mellett huszonkettővel nőtt a fertőzöttek száma

Huszonkettővel, 4768-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.   A koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma változatlanul 605, 3529-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 634. Az aktív fertőzöttek 29 százaléka, az elhunytak…