Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rémisztően megnőtt a halálozások száma Magyarországon

Az előző öt év 45. heti halálozásainak átlagához képest 40 százalékkal nőtt a halálesetek száma az idei 45. héten, a KSH friss adatai szerint.

Tizennégy méterrel magasabb az Eiffel-toronynál a legmagasabb magyar építmény

Az ország első rádiótornyát, a lakihegyi adótornyot 1933. december 2-án helyezték üzembe Pest megyében, Szigetszentmiklóshoz közel.

Tizennégy méterrel magasabb az Eiffel-toronynál a legmagasabb magyar építmény

Az ország első rádiótornyát, a lakihegyi adótornyot 1933. december 2-án helyezték üzembe Pest megyében, Szigetszentmiklóshoz közel.

Döntött az EU bírósága – ennek a magyar cégek is örülhetnek

A magyar vállalkozásoknak is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Elképesztő, amit a párjáért tett a magyar híresség

Ripost
-
 Ma 16:15Bulvár

Róka Adri képes volt csak azért hajnali négy órakor felkelni, hogy friss reggelit készítsen Kabát Petinek.

MVM Energetika lesz az MVM Magyar Villamos Művek új neve

Új, egységes márkanévvel - MVM Energetia - folytatja tevékenységét az MVM csoport január 1-jétől; az NKM-vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy a csoporthoz tartoznak - közölte a csoport szerdán.

Bocskor: Megengedhetetlen, hogy Ukrajna nyomást gyakorol a kárpátaljai magyarságra

„Határozott felszólításra és szankciók kilátásba helyezésére van szükség, hogy Ukrajna végre komolyan vegye a kisebbségi jogok európai elvekhez és elvárásokhoz való tartozását”.

Verstappen magyarázza, amit a baleset után mondott

Félreértettek – mondta Max Verstappen bahreini megjegyzése kapcsán. Ő csak azt akarta illusztrálni, hogy egy versenyzőnek tisztában kell lennie a veszélyekkel: a 60-as években sem lépett vissza senki.

Kiszivárgott: Magyarország és Lengyelország megkerülését mérlegeli az Európai Bizottság!

Egy áthidaló jellegű, a helyreállítási alap mintájára készülő speciális megoldást mérlegel az Európai Bizottság azért, hogy a magyar és a lengyel kormány költségvetési vétója ellenére is tudjon haladni és ha később majd a két kormány feladja a vétóját, csatlakozni tudjon a konstrukcióhoz – tudta meg a Financial Times egy magasrangú uniós…

MVM Energetika lesz az MVM Magyar Villamos Művek új neve

Az új egységes márkanév január elsejétől lép hatályba

Az Európa-liga-indulás miatt is fontos, hogyan szerepel ma este a Ferencváros

Ronald Koeman megindokolta, miért nem jött el Lionel Messi Budapestre. Azt mondta: az idényben mindössze két olyan mérkőzés volt, amelyen már továbbjutóként játszhattak-játszanak: a kijevi és a budapesti.

A nyugati vétósemlegesítés megágyazhat az Európai Unió felbomlásának?

888.hu
-
 Ma 16:00Vélemény

Francia terv készül a magyarok és a lengyelek megtörésére.

MVM Energetika lesz az MVM Magyar Villamos Művek új neve

Új, egységes márkanévvel - MVM Energetika - folytatja tevékenységét az MVM csoport január 1-jétől; az NKM-vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy a csoporthoz tartoznak - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.

Megérkezett Magyarországra a Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Immáron hazánkban is rendelhető a Toyota hibrid elektromos modellkínálatának zászlóshajója, minden idők legnagyobb teljesítményű RAV4 modellje, a 306 LE teljesítményű RAV4 Plug-in Hybrid.