Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

Nagyot ugrott a csomagforgalom novemberben

A novemberi belföldi postai csomagforgalom majdnem 30 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, a Magyar Posta ezért jóval nagyobb karácsonyi szezonra készül, mint tavaly, és már szombaton is kézbesít csomagokat - közölte a Magyar Posta az MTI-vel szerdán.

Nagyot lépett a tram-train: 1913 óta nem volt ilyen vasútfejlesztés hazánkban

A Strabag és a Belfry kivitelezésében közel 4 kilométernyi villamospálya épült meg Hódmezővásárhelyen, mely közvetlen összeköttetést nyert az országos vasúthálózattal.

Novemberben nagyot ugrott a csomagforgalom

Alon
-
 Ma 10:55Megyei

A fertőzésveszély miatt a vásárlók kerülik az üzleteket, és inkább a világhálóról rendelnek.

Rossi felfedezője nagyot mondott brazil csapatánál: "Balotelli lenne a mi Maradonánk"

Csakfoci
-
 Ma 10:50Foci

A Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatója szerint Mario Balotelli lehet a Vasco da Gama Diego Maradonája.

Takács Zsolt: Nem minden befektető bánja a kialakult helyzetet, nagyot nyerni is lehet most

Az amerikai tőzsde óriásit ugrott a Pfizer és a Moderna vakcinabejelentéseire novemberben. Ennek ellenére Jim Paulsen, a Leuthold Group vezető stratégája szerint az amerikai gazdaság komoly kihívások előtt áll. A koronavírus miatt kialakult válság a legnagyobb a világháború utáni időszakban a szakértő szerint.

Koronavírus-vakcinára várnak a világ országai

HírTV
-
 Ma 10:02Külföld

Az Egyesült Államokban 13 millióan fertőződtek meg eddig, akik közül 270 532-en haltak meg.

Nagyot üthetett a Szájer-botrány: körbekordonozták Orbán irodáját és rendőrök küldték el az újságírókat, akik kérdező…

Szerda reggel a kormányülésre érkező kormánytagokat kérdezte a Telex Szájer József szexbotrányáról. Csak ketten válaszoltak, mert ami ezután történt, arra nehéz szavakat találni. Mint ismert,

„Semmit nem enyhült a fájdalom a szívemben, csupán szép lassan megtanultam együtt élni ezzel a pokolian kínzó érzés…

Akár börtönbüntetést is kaphatnak azok a kistarcsai szülők, akinek 3 éves lányuk a negyedik emeletről zuhant ki. De az sem kizárt, hogy a kislányra vigyázó keresztanyának kell a rácsok mögé mennie. Vádat emeltek a szülők ellen Több mint három évvel a tragédia után emelt vádat az ügyészség a tragikus körülmények között meghalt kislány…

Hetekig kezelték kórházban a közkedvelt színészt

Két hétig feküdt kórházban közkedvelt színészünk Trokán Péter. Ő is a koronavírussal küzdött. Korábban a gyorsteszt kétszer is negatív volt, ám végül a Szent László Kórház fertőzőosztályán kimutatták a vírust, majd meggyógyították a 74 éves színművészt. Trokán egy főpróbán kaphatta el a vírust. A két negatív teszt ellenére is egyre rosszabbul…

Heteken belül kezdik Németországban a koronavírus elleni oltást

Németország heteken belül elkezdi oltani a lakosságot a koronavírus elleni vakcinával. Először a veszélyeztetett csoportba tartozók és az egészségügyi dolgozók kapják meg a vakcinát. Eközben a BioNTech-Pfizer páros ma bejelentette: hivatalosan is kérik oltóanyaguk engedélyezését Európában. Sajnos Magyarországon még jó ideig kell várni…

A BioNTech és a Pfizer már a vakcinájuk európai engedélyezésére vár

A BioNTech és a Pfizer kedden benyújtotta kérelmét a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinájuk európai engedélyezésére. Az amszterdami székhelyű Európai Gyógyszerügynökség (EMA) tájékoztatása szerint a német biotechnológiai cég és az amerikai gyógyszergyártó-óriás gyorsított eljárást kért.

Pokoli tűz Rákospalotán - Váratlanul feltűnt rokon segít a 12 évesen árván maradt Balázskának

BorsOnline
-
 Tegnap 18:15Színes

Egy egész ország, még féltestvére ismeretlen nagymamája is segíteni próbál Balázskának, annak a kisfiúnak, aki az újpalotai lakástűzben vesztette el a nagyszüleit. A kisfiú számára még jelenleg is várják az adományokat.