Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 376 hír

Összerakta és hazavitte Mátyás király csontvázát a magyarok emberminisztere – Cseri László szerint a világ Orbániáb…

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Rejtélyes halálesetek: Anya és fia pár óra különbséggel halt meg a bezárt lakásban

Ripost
-
 Ma 08:40Külföld

Rejtélyes haláleset tart lázban egy egész országot. A németországi Muckenreuthban egy 54 éves férfi és az édesanyja holttestestére bukkantak a házukban. Az idegenkezűséget és a szénmonoxid-mérgezést kizárták a hatóságok, a boncolás szerint azonban mindketten koronavírusosak voltak.

A falban bújt el László a rendőrök elől, de nem volt szerencséje

A 41 éves K. László vélhetően nem olyan jó bújócskában, mivel még a teljesen biztosnak tűnő rejtekhelyén is rátaláltak a hatóság emberei.

Benkő László fia álmában találkozik apjával

Kezdetben a sok részvétnyilvánítás miatt nem tudta meggyászolni édesapját.

László a falba is bebújt a rendőrök elől, de hiába

Csalás miatt körözték a rendőrök a 41 éves férfit, aki egy XV. kerületi családi ház falában kialakított rejtekhelyen próbált meg eltűnni a törvény őrei elől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a XV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei január 23-án este ellenőriztek egy családi házat a kerületben, mert azzal az információval…

„Karantén-rövidlátást" is okozhat a bezártság

Index
-
 Ma 07:51Tudomány

A kutatások szerint a koronavírus idején a gyermekek látása jelentősen romolhat.

Trócsányi László: Jelentős a szakértői hálózatok hatalma

Felelősséggel kell támaszkodnunk az országjelentésekre. Azt pedig senki se higgye, hogy csak Magyarországot éri kritika. Interjú.

Fia nem tudta elfogadni, hogy Benkő László meghalt, álmában találkozik vele

Benkő László fiára, Balázsra reggelenként szakad rá a valóság, hogy édesapja nincs többé. “Amikor apu elment, nem volt időm meggyászolni. Sorra érkeztek a tisztelői, a telefonom megállás nélkül csörgött a részvétnyilvánítások miatt. Esténként az ablakból láttam, hogy milyen sokan gyújtanak gyertyát az emlékhelyén. Közben édesanyámat is…

Trócsányi László: Jelentős a szakértői hálózatok hatalma

Fontos lenne a tisztánlátás a Budapest és Brüsszel közötti politikai vitákban.

Álmában látogatja meg fiát Benkő László: "Bármit megadnék, hogy itt legyen"

Benkő László fia, Balázs sokszor álmodik édesapjával. A teendők miatt sokáig nem volt ideje gyászolni, csak estére marad egyedül a gondolataival és a hiánnyal.

Trócsányi László: Jelentős a szakértői hálózatok hatalma

Kellő fenntartással kell felhasználnunk az országjelentéseket. Azt pedig senki se higgye, hogy csak Magyarországot éri kritika.

Megindító: Benkő László fia elárulta, álmában találkozik az apjával

Benkő László fia sokáig nem tudta meggyászolni édesapját, ám több mint egy hónappal a temetés után egyedül maradt a gondolataival.

Benkő László fia álmában találkozik apjával

Benkő Balázs még nem tudta feldolgozni édesapja halálát.