Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 291 hír

Mészáros tokány

Életforma
-
  Ma 14:00 Recept

Szóval ezt kitaláltam, aztán valahogy bevillant, hogy ezt a klasszikust, már készítettem, és a blogban is megírtam. Na, mondom magamnak, akkor itt az alkalom, hogy felújítsam ezt a pompás kis mannát – írta az őrülten jó ételek specialistája.

Ennek nagyon nem fognak örülni az autósok

A Mol bruttó 5 forinttal emeli szerdán a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanakkor bruttó 2 forinttal csökkenti. A benzin ára ezzel literenként 371 forintra nő, a gázolajé 387 forintra csökken. A 95-ös benzin literje legutóbb március 15-én drágult bruttó 2 forinttal, 366 forintra. A gázolaj ára múlt szerdán bruttó 3 f

Kőkeményen büntetik a christchurchi mészáros uszító írását – Többen bírálták a döntést

Blikk
-
  Ma 12:45 Külföld

Betiltotta Új-Zéland a christchurchi mészárlás elkövetőjének 74 oldalas iratát. Nem csak terjeszteni, de birtokolni is szigorúan tilos a dokumentumot. A döntést többen bírálják.

Marokkóban nagyon nem szeretik most Messit!

FociClub
-
  Ma 12:38 Foci

Egészen egyszerű oka van ennek...

Nagyon beteg a magyar zenészlegenda, bajban van – A barátai összefogtak, így segítenek neki

Nagyszabású jótékonysági koncertet szerveznek a barátai az egészségi problémákkal küzdő ismert blues zenész, Fekete Jenő megsegítésére május 7-re az óbudai Kobuci Kertbe.

9 nagyon pénztárcabarát, gyorsan elkészülő édesség a hónap utolsó hétfőjére

Nosalty
-
  Ma 12:06 Életmód

Végre itt a március utolsó hétfője. Zárjuk a hónapot olcsó és nagyon finom édességekkel.

Mészáros a dohányiparba is beszáll

Tavaly vett informatikai cége konzorciumban fejleszti a dohánylogisztikai ellenőrző rendszert.

Nagyon sok pénzt buktak el a leggazdagabb amerikaiak

Az amerikai háztartások leggazdagabb egy százalékába tartozók tavaly az utolsó negyedévben kétezermilliárd dollárnyi vagyont vesztettek - írta a Bloomberg alapján a Portfolio.hu.

Cigányellenesség: a Fidesz nem nagyon védi Pócs Jánost

Neokohn
-
  Ma 11:20 BelföldFidesz

A 11 évvel ezelőtti videón a fideszes képviselő egy roma alkalmazottjával közli, hogy bezárja őt a kazánba, és felgyújtja.

Nagyon ráfizethet, aki nem nyilatkozik

A programban részt vevő 32 500 érintett legkésőbb március 31-ig kap egy részletes értesítőt és a levél átvételétől számított 60 napon belül dönteniük kell.

Nagyon ráfizethet, aki nem nyilatkozik

A programban részt vevő 32 500 érintett legkésőbb március 31-ig kap egy részletes értesítőt és a levél átvételétől számított 60 napon belül dönteniük kell.

Nagyon lehűl az idő a következő napokban

Maszol
-
  Ma 10:42 HatártalanOMSZ

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint akár 10 Celsius-fokkal is csökken a hőmérséklet a következő napokban.    

Mészáros Lőrinc informatikai cége most konzorciumban dohánylogisztikai ellenőrző rendszert fejleszt

A 4iG Nyrt. és a Sauviter Zrt. közösen fejleszti és működteti a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (ND) Zrt. dohánytermék azonosító kibocsátó informatikai rendszerét (DAKIR), miután megnyerte a nyílt közbeszerzési eljárást – közölte a 4iG a tőzsde honlapján hétfőn.