Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szerbia: 20-an elhunytak, 1.317 új fertőzöttet azonosítottak

Szerbiában az elmúlt 24 órában 7.730 személyt teszteltek és 1.317 új fertőzöttet azonosítottak. Kórházi kezelésre 5.304 koronavírusos beteg szorul, 199-en vannak lélegeztetőgépen. A tegnap délutáni

Viszlát Janka és Ricsi! – Egyik szemünk nagyon sír-, a másik nevet! – Videók!

Janka megható videóval búcsúzott a napokban, ugyanis férjével, Ricsivel befejezik a gazdálkodást- és ezáltal a mezőgazdasági vloggerkedést is. Jó hír, hogy asztalos témájú videókkal folytatják a munkát. Janka, Ricsi, mit mondhatnánk? – Várunk Tőletek sok mezőgazdasági-hasznosítású asztalos videót!

Kollektív bűnösség: ­Hetvenöt éve kezdődött a németek kitelepítése

A kitelepítendők keserű szívvel búcsúztak­ Magyarországtól, míg a deportálásukat követelők ünnepelték a felszabadulást.

A magyar kultúra napja Lackfi Jánossal Pécsett

Zene és szöveg egyesül Pécsett a magyar kultúra napja alkalmából! Január 22-én Lackfi János költő a 13 fős Fugato Orchestrával érkezik a Kodály Központba. A verses koncertet élő online közvetítéssel követheti a közönség. Lackfi János József Attila-díjas költő, író, műfordító óriási népszerűségnek örvend, sziporkázó alkotásait közel…

Elhunyt Benjamin de Rothschild báró, a híres bankbirodalom örököse

Benjamin de Rothschild, az európai banki világban csaknem 300 éve tevékeny család leszármazottja.

Kezdődik az autóvásárlási roham

Sokan hosszú távon is felhagynának a tömegközlekedéssel a koronavírus-járvány miatt – derül ki az EY 3300 fogyasztó bevonásával készült nemzetközi felméréséből. A hirtelen megváltozó keresletre a járműiparnak is fel kell készülnie.

Nagyon kínos! Hatalmasat bukott a valóságshow-szereplő

Hatalmas, eddig példátlan vereséggel hagyta el a villát VV Renátó a szombati párbaj után. Az összecsapásban kihívottja VV Moh zsebelte be a voksok 84.54 százalékát, míg VV Renátó mindössze 15.46 százaléknyi szavazatot gyűjtött. 

Kellemetlen hír az orosz oltással kapcsolatban

Késik a Szputnyik vakcina brazíliai engedélyezése, a hatóságok szerint hiányoznak a klinikai tesztelés harmadik szakaszának igazolásai és a gyártással kapcsolatos bizonyos adatok - írja a Magyar Hírlap.

Tokióba Trieszten át vezethet a magyar női pólósok útja a komoly riválisokat felvonultató olimpiai selejtezőn

Kedden Olaszországban vág neki az olimpiai kvalifikációs tornának Bíró Attila csapata.

Elhunyt Sas József, a magyar kabaré legendás alakja

Puliwood
-
 Ma 14:00Film

A színész-humorista 82 éves volt.

Elhunyt Sas József

Elhunyt Sas József színművész és színházigazgató, érdemes, kiváló művész, Jászai Mari-díjas és Erzsébet díjas színművész – értesítette Sas József családja az ATV-t. Sas József vasárnap hajnalban hosszan tartó súlyos betegség következtében hunyt el. A rádió- és tv-kabarék állandó közreműködője volt, számos nagylemeze jelent meg, több…

A koronavírus legújabb híres áldozata: Elhunyt Sas József

A színész-humorista 82 éves korában vesztette el a harcot a vírussal folytatott küzdelemben.

Az Epic nagyon szeretné már, hogy visszakerüljön a Fortnite az App Store-ba

GameStar
-
 Ma 13:13Gaming

Az Epic Games most azt akarja elérni, hogy törvénytelennek nyilvánítsák a játék letiltását.

Nagyon vették tavaly a Porsche Taycant

Nem lehet oka panaszra a Volkswagen csoportnak. A teljes anyag Nagyon vették tavaly a Porsche Taycant címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Elhunyt Sas József, a hírös város „táncos komikusa”

Életének 83. évében hosszan tartó súlyos betegség következtében vasárnap hajnalban elhunyt Sas József Jászai Mari- és Erzsébet-díjas színművész, rendező, író, színházigazgató, érdemes és kiváló művész. Lapinformációk szerint a népszerű humorista korábban megfertőződött a koronavírussal, kórházba kellett vinni, oxigént is kapott,…