Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyon sok autó a Bodzási végén – vajon betartották a távolságot a kirándulók egymástól?

Vásárhely24
-
  Ma 08:26 Megyei

Olvasónk küldte a fotót, amely tegnap délután készült a Bodzási út végénél.

Nagyon durva számok jöttek az Egyesült Államokból

Infostart
-
  Ma 08:15 Külföld

A halottak száma néhány nap alatt megduplázódott, a vírusfertőzéssel diagnosztizáltak száma szombat estig 121 ezer fölé emelkedett. Hétfőtől a legtöbb amerikai tagállamban kijárási korlátozások lépnek életbe, mintegy 225 millió amerikainak kell otthon maradnia. 

Koronavírus: Nemcsak az idősek, ezek az emberek is különösen nagy veszélyben vannak

Ripost
-
  Ma 08:15 Életmód

A legújabb adatok szerint nemcsak az idősek és a krónikus betegek vannak komoly veszélyben, ha megfertőződnek a koronavírussal. A fiatalok egy csoportját szintén fenyegetik a súlyos szövődmények.

Remek dolog a napelem, de nagy baj lehet abból a Földön, ha rossz helyre tesszük

HVG
-
  Ma 08:03 Infotech

Növekvő veszélyt jelentenek a zöldenergia-beruházások a természetvédelem szempontjából kulcsfontosságú területekre – figyelmeztet egy új kutatás, amely szerint már több mint 2200 szél-, nap- és vízerőművet emeltek a Föld korábban érintetlen vadonjaiban.

A CD Projekt RED nagy összeggel támogatta a koronavírus elleni harcot

A The Witcher-játékok és a Cyberpunk 2077 stúdiója így próbál meg javítani a lengyel helyzeten.

Fának ütközött egy személygépkocsi Nagykőrösnél

Baon
-
  Ma 07:50 Baleset-bűnügy

Fának ütközött egy személygépkocsi szombaton délután Nagykőrös közelében.

Nagyon várja már gyermekük érkezését a Király család

Habostorta
-
  Ma 07:33 Bulvár

Nagyon várja már első gyermekük érkezését a Király család! Neki is láttak a babaszoba előkészítésének, nagy lendülettel vágtak bele az első lépésbe,...

Válság van: nagyot drágulnak az autók és bedőlnek a szalonok

A koronavírus-járvány és a szigorodó EU-szabályok egyaránt autódrágulást hoznak, ha egyáltalán lesznek még nyitva kereskedők - számolt be a Népszava.

Koronavírus: már több mint 2000 halott az Egyesült Államokban, kijárási korlátozások jönnek

Az Egyesült Államokban szombat estére meghaladta a kétezret az új típusú koronavírusos megbetegedés halálos áldozatainak száma - közölte a Baltimore-ban lévő Johns Hopkins egyetem és kórház.

Gondban a nagycsoportos gyerekek szülei

NLC
-
  Ma 07:03 Életmód

Tavaly ilyenkor a nagycsoportos gyerekek szülei végigjárták a szóba jöhető iskolákat, ahol megismerkedtek a tanítókkal, így könnyen kiválaszthatták a megfelelő iskolát. Idén ez a lehetőség elúszott, a szülők kétségbe vannak esve.

Koronavírus: kik lesznek a home office nagy nyertesei és vesztesei?

Portfolio
-
  Ma 07:01 Gazdaság

A koronavírus járvány megfékezése érdekében tömegek dolgoznak otthonról, sok cégnél ugyanakkor nincs meg az erre kialakított technológiai illetve szervezeti struktúra, a munkafolyamatokat kapkodva kell kidolgozni. Még azok a cégek is problémákkal néznek szembe akiknél eddig is volt home office, csak éppen nem a teljes céget kellett…

A nagyapáti szupernagyi – A gyerekek mindig számíthatnak rá

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Minden korosztálynak megterhelő ez az időszak, a gyerekek, szüleik és nagyszüleik számára egyaránt. Szükségünk van kitartásunkra, optimizmusunkra és találékonyságunkra, de az olyan nagyszerű emberekre is, mint például a Kisapátiban élő nagymama, Balassa Lászlóné.

Kincses Gyula: Tudjuk, érezzük, hogy mi jön…

A kormány, úgy tűnik, elfogadta a Magyar Orvosi Kamara szakmai javaslatait, és alkalmazza is ezeket a járvány elleni védekezésben – mondta a 444-nek Kincses Gyula a Mok novemberben megválasztott elnöke. A kamara március 15-én közölte 11 pontból álló javaslatcsomagját, amelyben egyebek között szigorúbb intézkedéseket látott…

Heti Top: ingyenes videós meetingek és nagy fájlok biztonságos elküldése

Techwok
-
  Ma 06:00 Infotech

Ezen a héten mutattunk néhány ingyenes, de abszolút profi megoldást azoknak, akik nagy fájlokat szeretnének biztonságos módon elküldeni ismerősöknek, kollégáknak. Ezekkel az online szolgáltatásokkal titkosítva küldhetők át a kényes anyagok, s akár jelszavas védelemmel is elláthatjuk azokat (némelyiknél ingyen, némelyiknél ez már…

Kellemetlen fordulat jön az időjárásban

A Kárpát-medence időjárását vasárnap estig magassági hidegörvény, majd teknő alakítja, amely kedvező feltételeket teremt záporok, sőt akár néhol zivatar kialakulásához is.