Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Kulturális vetélkedő” Nagybárkányban: négy embert fogtak el a rendőrök egy utcai verekedés után

Négy fiatal férfit fogtak el a Nógrád megyei rendőrök azt követően, hogy verekedés tört ki több ember között Nagybárkány község egyik közterületén.

Az agrárfinanszírozás nagy játékosai

Növekedés
-
  Ma 04:48 Gazdaság

Egyre nagyobb a verseny a méretes külkereskedelmi aktívumot összhozó agrárvállalkozók finanszírozásáért. Állami és piaci agrárhitelek egész sora áll az agrárvállalkozások és a gazdák rendelkezésére. Aki itt szeretne hitelezni, annak egész egyszerűen ott kell lennie, ahol az ágazat dolgozik, és egy egyszerűsített, de mégis személyes hitelezésre kell

Nagyon rosszat is jelenthet, ha túl gyorsan lemerül a mobilod!

A G Data kiberbiztonsági vállalat adatai szerint 2020 első fél évében több mint kétmillió kártékony androidos alkalmazás látott napvilágot, azaz minden nyolcadik másodpercben megjelent egy új kártevő. Az elemzők szerint a túlságosan olcsó telefonok gyakran végül igen drágának bizonyulnak.

Visszatért a kelet–nyugati szembenállás, és nagyot bukott a kormánypárt

A magyar érdekérvényesítés szempontjából fontos eredmények születtek az ukrajnai helyhatósági választásokon Kosztur András, a XXI. Század Intézet kutatója szerint.

Nagyon pörög a villanyórád? Mutatjuk, hogyan jön ki a villanyszámlád!

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Nappali- és éjszakai villamos energia árak 2020-ben. A SzámoldKi.hu kalkulátorportál által készített 'villamos energia árak 2020' kalkulátor segítségével most megtudhatod és kiszámolhatod a várható költségeket és megtudhatod, hogy mekkora különbség vagy az egyes szolgáltatók ára között. Mennyibe kerül az áram 2020-ban az ELMŰ-Émász,…

Szerelemféltés: elvágta nagyapja torkát egy 28 éves férfi

Egy parkoló autóban végzett nagyapjával, a Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az elkövető ellen, aki jelenleg letartóztatásban van. 

Vége az OKJ-s képzéseknek - Nagyon sokan jelentkeznek az utolsó tanfolyamokra

Növekedés
-
  Ma 03:39 Gazdaság

Azok az intézmények, amelyek eddig zömében OKJ-s képzéseket indítottak, idén különösen nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus és a 2021-től életbe lépő új rendszer miatt. Jövőre a piacképes és gyorsan elvégezhető online képzésekre kerülhet a hangsúly, de a változások miatt sok felnőttképző bezárhat, vagy csak takaréklángon működhet…

Rövidesen ezt a nagy Schumacher-rekordot is megdöntheti Hamilton

Lewis Hamilton nagyon jó úton halad afelé, hogy megy következő nagy rekordot is megdöntsön, ami jelenleg Michael Schumacher nevéhez fűződik.

Szijjártó szerint nonszensz, hogy az ukránok bekérették a magyar nagykövetet

Nonszensznek nevezte a kijevi magyar nagykövetet hétfői bekéretését az ukrán külügyminisztériumba a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter a közmédiának azt mondta, “nem túl barátságos hangnemben és nem a barátkozás szándékával” kérették be az ukránok Íjgyártó Istvánt. Azt kérték számon, miért buzdították a magyarokat…

Messi kapott egy nagyobb kritikát a közösségi médiában: mi történik?

Liner
-
  Tegnap 23:33 Sport

Egyre többen mutatnak rá arra, hogy Lionel Messi formája egészen más az El Classico mérkőzéseken, mióta Cristiando Ronaldo elhagyta a La Ligát.

WHO: Európa nagyon lemaradt az intézkedésekkel

Euronews
-
  Tegnap 23:24 Külföld

Belgium egy lépésre az intenzív ellátás túlterhelődésétől, Berlin elengedte a kontaktkutatást és Merkel arra figyelmezteti a CDU-t, hogy nagyon nagy a baj.

Koronavírus: nagyon nehéz lesz mindenkit beoltani

Napi
-
  Tegnap 22:18 Külföld

Ha elkészül végre a vakcina, akkor is sok nehézségre kell számítani, ameddig mindenkit be lehet oltani. Európában közben egyre több terület esik el, fokozódnak a korlátozások.

Szijjártó Péter: Nonszensz a kijevi magyar nagykövet bekéretése

A külügyminiszter gratulált a kárpátaljai magyarok jó szerepléséhez.