Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Roma és német képviselők vehették át megbízólevelüket Nagykanizsán

A roma nemzetiségi önkormányzat négy, illetve a német nemzetiségi önkormányzat két képviselője hétfőn vehette át megbízólevelét a polgármesteri hivatalban.

A nagy manipulátorok 6 trükkje – Trump-esettanulmány

Dívány
-
  Ma 10:00 Életmód

Donald Trumpnál tökéletesen megfigyelhetők azok a trükkök, amikkel milliókat lehet megvezetni. Eddig bejött neki, pedig lehetne ellene védekezni.

Így reagált Rian Johnon a Skywalker kora utolsó nagy előzetesére

IGN
-
  Ma 09:57 Film

Rian Johnson ❤️ Star Wars Elég szűkszavú, viszony annál szívélyesebb reakcióval illette Johnson a Skywalker kora új előzetesét – néha elég néhány szó és egy emoji is.

Korea nagybankjai is csatlakoztak a blockchaines identitásellenőrző rendszerhez

Portfolio
-
  Ma 09:51 Gazdaság

Négy dél-koreai nagybank csatlakozott az ország identitásellenőrző blockchain-rendszeréhez – írja a Coindesk.

Szép Ernő Lila ákác című regényéből készült színdarabot mutatnak be Nagyváradon

Maszol
-
  Ma 09:49 Színpad

A Szigligeti Színház Szép Ernő legismertebb regényéből készült színpadi adaptációt mutat be szombat este, a 2019/2020-as évad első premierjét, a Lila ákácot Botos Bálint rendezi.

Száz nagyvállalat a felelős

Veszprém Kukac
-
  Ma 09:45 Megyei

A valódi változás kulcsát az iparban kellene keresni, mert a világ károsanyag-kibocsátásának 70 százalékát mindössze 100 nagyvállalat termeli ki – írja Luke Darby amerikai publicista. – A világ hőszabályzóját – a Föld lakosságának mintegy 20 százalékát életveszélybe sodorva – azok a milliárdosok tekerik fel, akik ezeknek a vállalatoknak a…

Nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért itthon

Nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért - hangsúlyozta az Agrárminisztérium környezetügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

Nagy a baj? Horváth Ádám özvegye, Csűrös Karola képtelen lábra állni

A színésznő balesete miatt nem tud kimozdulni otthonából.

Egzotikus, mégis nagyon ismerős: marinált csirkeszárnyak friss gyömbérrel

Dívány
-
  Ma 09:20 Életmód

Ezzel az izgalmas fűszerezéssel a sokszor már unalmas csirkeszárnyaknak adhatsz új értelmet. Azt is megmutatjuk, hogyan lesz a szaftból salátaöntet.

Mofetta: nagy múltú gyógykezelés Hajdúszoboszlón

Termal Online
-
  Ma 09:17 Utazás

Már 300 éve is születtek orvosi feljegyzések a mofetta gyógyászati jelentőségéről. A szén-dioxidos kezelés a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben is elérhető. Jókai Mór 1882-ben írta a Bálványosvár című regényét, amiben nagy lelkesedéssel említ egy korabeli gyógykezelési lehetőséget. Az egyik erdélyi barlangban található szén-dioxidos feltörési helyről a

Borkai Zsolt nagyobbat nyert, mint elsőre gondolta

Újraszámlálták a Győrben október 13-án leadott voksokat, nagyobbra nyílt az olló az újraázó polgármester és ellenzéki kihívója, Glázer Tímea között.

Nagy béremelés jöhet az állami cégeknél

A nemzetgazdasági átlagot jelentősen meghaladó bérfejlesztésre tettek javaslatot a következő évekre az állami közszolgáltató cégeknél jelen lévő szakszervezetek - tudta meg a Magyar Nemzet. A bérrendezés állami beavatkozás nélkül nem megoldható, ellenben elkerülhetetlen.

Kiderült: nagyon megéri bekapcsolni az iPhone-okon a sötét módot

HVG
-
  Ma 09:03 Mobiltech

Lemérték, pontosan mennyi többletet is jelent az iOS 13-mal bevezetett sötét mód az iPhone-ok üzemidejét illetően.