Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elárasztott utcák, illegális csatornázás, mérges dunakesziek – most nagyot léphet előre a város az áradások elleni harc…

Amikor egy kicsit nagyobb eső esik, Dunakeszi egyes részeit valósággal elönti a csapadékvíz. A település lakói és az önkormányzat egymásra mutogatnak a megoldás tekintetében, most mégis nagy lépés következik, ugyanis a legproblémásabb helyeken negyedmilliárdért építenek vízelvezetőket a városban. Amikor Dunakeszit elkapja egy…

Trump: nagyszerű volt a személyes viszony a kínai elnökkel, de ez mára megváltozott

Ezt a "nagyszerű viszonyt" az új típusú koronavírus járványa változtatta meg.

Trump szerint néhány Nba-kosaras nagyon-nagyon gonosz és buta

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke nyilatkozott a floridai Nba-végjátékban tapasztalható tiltakozásokról: finoman szólva is szapulta a kosarasokat.

Őrült nagy az igény: még 11 honvédelmi sportközpont építésébe kezd a kormány

A 2017-ben meghirdetett program rendesen megcsúszott, mert miközben már 2018-ban 16 új lőtér építésével számoltak, idén tavaszra még csak az első öt kapta meg az építési engedélyt.

Bűntudat, bosszú és humor – A díszvendég című kanadai film a mozikban

Corn & Soda
-
  Tegnap 21:42 Film

Atom Egoyan új filmje, A díszvendég (Guest of Honour, 2019, kanadai) a Velencei Filmfesztivál versenyprogramjában, majd Torontóban mutatkozott be. Atom Egoyan, az örmény származású, Kairóban született kanadai rendező, író, forgatókönyvíró, zeneszerző legújabb filmjében, A...

Nagy szenvedélyének hódolhatott Somossy Barbi: ismét nyeregben érezte magát

Blikk
-
  Tegnap 21:17 Bulvár

Tökéletesen érzi magát a nyeregben Somossy Barbara (27). A fiatal műsorvezető sosem tagadta, hogy rajong a lovakért és a lovaglásért, korábban indult is díjugrató-viadalokon, 2019 őszén pedig arra is lehetősége nyílt, hogy egy hollywoodi produkcióban is feltűnő jószág hátára pattanjon.

Hamarosan egy nagyon hasznos és rég várt funkció érkezhet a Warzone-ba!

Metabro
-
  Tegnap 21:14 Gaming

Nem csak a versenyek lesznek jobbak, de tanulásra is kiváló lehet!

Összefoglaló film az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjról!

Hunsail
-
  Tegnap 21:06 Vitorlás

Nem könnyű összefoglalni azt, ami az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj előtt és alatt történt, de Ladányi János azért megpróbálta. Nézzétek meg összefoglalóját a Vitorlázás Ünnepéről, az idei Kékszalagról. Természetesen a fiatalok nagy pillanata, a 13. Kékpántlika sem maradhatott ki a nyolc perces filmből.

Fákat csavart ki, nagy területeket nyomott víz alá a keddi vihar

Infostart
-
  Tegnap 21:02 Belföld

Több tucatnyi alkalommal hívták a tűzoltókat rövid idő alatt. Budapest sem úszta meg.

Robert De Niro az unokájával háborúzik a Nagypapa hadművelet előzetesében

Promotions
-
  Tegnap 21:01 Film

Robert De Niro legújabb vígjátéka, a Nagypapa hadművelet szeptember 24-én érkezik a mozikba.

Nagy sikerrel zárult a II. Gyergyó-Hétvége Lakiteleken

Baon
-
  Tegnap 20:52 Belföld

A vírushelyzet miatt a gyergyóremeteiek a szigorítások miatt nem tudtak személyesen jelen lenni, de a rendezvény mindkét napján online kapcsolatban volt a két település.

Donald Trump begurult az NBA kosarasaira, szerinte néhányuk nagyon-nagyon gonosz és buta

"Néhányuk nagyon gonosz, nagyon-nagyon gonosz és őszintén szólva buta is" - jelentette ki a 74 éves politikus arra reagálva, hogy a ligából számos kritika érte őt az antirasszista tiltakozásokat és a himnusz alatti letérdelést bíráló szavai miatt. Trump kifejtette, hogy a tiltakozások miatt jelentősen csökkent a floridai NBA-végjáték…

Trump: Néhány kosaras nagyon gonosz és buta is

Az elnök szerint egyre kevesebben kíváncsiak a kosármeccsekre, mert sok játékos a rasszizmus ellen tiltakozva letérdel a himnusz alatt.

Donald Trump szerint néhány kosaras nagyon gonosz és buta

Az elnök szerint a ligából sok kritika érte, erre akart reagálni.