Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hogy történt? A gazdaság teljesítménye az előző negyedévinél 11,4 százalékkal nagyobb

A bruttó hazai termék volumene 4,6 százalékkal csökkent a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint a gazdaság teljesítménye az előző negyedévinél 11,4 százalékkal nagyobb, az előző év azonos időszakinál 4,6 százalékkal kisebb volt - erősítette meg kedden…

Reagált a BKK: „irreálisan nagy kiadásokkal járt volna”, ha nem állítják le télre a Bubit

Cserébe jövő tavasszal egy sokkal korszerűbb, hatékonyabb, a mai elvárásoknak megfelelő közbringarendszer térhet vissza - ígérik.

Brazil kutatóintézet: 2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

Tavaly augusztus és idén július között olyan nagymértékű volt az erdőirtás az Amazonas-medence brazíliai részén, hogy arra 2008 óta nem volt példa – közölte hétfőn a brazil tudományos és technológiai minisztérium űr- és légkörkutatási intézete (INPE), amelynek feladata az esőerdők állapotának figyelemmel kísérése.

Továbbra is nagyon aggasztó az amerikai járványgörbe

Kijelenthetjük, hogy az Egyesült Államokban elszabadult a járvány: a nyár elején még csaknem hét hétbe telt, míg 1 millióról 2 millióra nőtt a koronavírusos esetek száma, ahhoz azonban mindössze egy hétre volt szükség, hogy 12 millióról 13 millióra emelkedjen.

Orosz oltóanyagot tesztelnek Szerbiában

Húsz adag orosz koronavírus-vakcinát kap Szerbia még a héten Moszkvától laboratóriumi tesztelésre - közölte a szerb kormányfő a szerb közszolgálati televízió szerint.

Nagybátyjával jelentkezett a rendőrségen az elrabolt székelyudvarhelyi lány

Megtalálták az elrabolt székelyudvarhelyi kiskorút. A 15 éves lány a nagybátyjával jelent meg a Maros Megyei Rendőr-főkapitányságon kedd reggel.

A Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

Az előadást népszerűsítő műanyag molinókból használati cikkeket, táskákat készítenek a munkatársak.

Közel négyezer új fertőzött a pedagógusok és szociális munkások teszteredményei nélkül

Több napja 150 felett a koronavírus áldozatainak száma, közel 8 ezren vannak kórházban. A napi adatokban még nem szerepelnek a bölcsődei, óvodai, iskolai, szociális és egészségügyi dolgozók körében végzett célzott csoportos tesztelés eredményei, így közel 4 ezer az igazolt új fertőzöttek száma. 3 ezer 951 újabb magyar állampolgárnál…

Amerikai nagyágyúval indul csatába a Sopron Basket a buborékban

Kezdődik az Euroliga különös csoportköre, a magyar bajnok erre a hétre szerződtette Glory Johnsont.

Szerbia is megkezdheti az orosz vakcina tesztelését

Húsz adag orosz koronavírus-vakcinát kap Szerbia még a héten Moszkvától laboratóriumi tesztelésre — közölte a szerb kormányfő a szerb közszolgálati televízió szerint. Ana Brnabic hozzátette: az ország vezetése azon dolgozik, hogy az állampolgárok mihamarabb hozzáférjenek a koronavírus elleni oltóanyaghoz, ugyanakkor ne csak egyféle…

Felborult egy autó Nagykőrös és Törtel között

Felborult és a tetején állt meg egy személyautó Nagykőrös és Törtel között. A műszaki mentést a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Egy éve még tagadta a nagykállói polgármester, hogy temetőt adtak el egy helyi vállalkozónak

Emberi csontok egy újonnan épített útszakasz padkáján és rég elhantolt emberek maradványai Nagykálló kellős közepén. Az önkormányzat még 2018 végén adta el az egyik helyi vállalkozónak a város centrumában álló Tekenős-dombot. Egy évvel ezelőtt a polgármester azt állította: ott soha nem volt temető.

Koronavírus Szlovákiában: 29 halott, 7 991 PCR tesztelés, 1 254 fertőzött

Nyitókép: MZ Fb-oldala   Frissítve: 10.23 Hétfőn összesen 7 991 PCR tesztet végeztek az ország laboratóriumaiban, ezek 1 254 új vírusfertőzött személyt mutattak ki. A pozitivitás így 15,69 százalék. Rajtuk kívük 1 719 személy esetében az antigén teszt mutatta ki a fertőzést, melyből november 30-án összesen 49 003-at végeztek.   Megyék…