Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A nagymegyeri karanténközpontban eddig három személy tesztje lett pozitív, az intelligens karanténnal még senki sem é…

Parameter
-
  Ma 21:57 Határtalan

A terület a pénzügyminisztérium tulajdonában van, így ők bocsájtották a belügyminisztérium szolgálatára. „A karanténközpontban a külföldről visszatérő szlovák állampolgárok elszállásolása és gondozása során szigorúan betartjuk a közegészségügyi hivatal előírásait. Eddig összesen 300 személyt szállásoltunk el Nagymegyeren, jelenleg már…

Trianon 100: ennyi maradt volna a nagyhatalmak területéből

Blikk
-
  Ma 21:45 Belföld

Infógrafikánkon jól látható, mennyi maradt volna a találomra kiválasztott nagyhatalmakból akkor, ha a trianoni békeszerződében Magyarországgal kapcsolatban foglaltak vonatkoztak volna rájuk is.

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek

A brit kormány ugyanakkor nem zárja ki kétoldalú mentességi megállapodások kidolgozását a feltételeknek megfelelő országokkal.

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek

A brit kormány ugyanakkor nem zárja ki kétoldalú mentességi megállapodások kidolgozását a feltételeknek megfelelő országokkal.

BRÉKING: itt a Project CARS 3 nagy trailere

A Slightly Mad Studios hivatalosan is bejelentette a várva várt folytatást, ami nem más, mint a Project CARS 3.

Trump nagy formában van: azt állítja, nem a tüntetők miatt ment le a washingtoni óvóhelyre, csak ellenőrizte azt

Donald Trump a George Floyd halála miatt kirobbant tüntetéssorozat nyomán tagadta az amerikai AP hírügynökség meg nem nevezett forrásokra hivatkozó értesülését, miszerint a biztonsági óvóhelyre kísérték a washingtoni tüntetések miatt.

Hollik elárulta, miért kell most tényleg nagyon kitölteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a soron következő nemzeti konzultációban, mert az több kérdést tartalmaz a koronavírus-járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről – magyarázta szerdai Facebook-posztjában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Bejelentették: már csak párat kell aludni, és érkeznek a nemzeti konzultációs…

Spanyolországban még nincs vége a járványnak: 219 új fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt

Spanyolországban 219 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt egy nap folyamán – közölte a spanyol egészségügyi minisztérium szerdán.

A magyar családi adókedvezmény nemzetközi összehasonlításban is nagyvonalú

hirado.hu
-
  Ma 20:36 Belföld

A Tax Foundation listáján Magyarország az előkelő hetedik helyén áll.

A csongrádi úszók nagyon örülnének a motiváló bajnokságok pótlásának

Délmagyar
-
  Ma 20:33 Sport

Cikksorozatunkban a Csongrád megyei úszókluboknál érdeklődünk az egyesületi munkáról, hiszen közeleg a nyári szezon, de egyelőre versenyek nélkül. Ezúttal a Csongrádi Poseidon Úszó Egyesület kerül sorra.

Hétfőtől érvényes a beutazási karantén Nagy-Britanniában

Az intézkedést még ebben a hónapban felülvizsgálják, és a brit kormány nem zárja ki kétoldalú mentességi megállapodások kidolgozását a feltételeknek megfelelő országokkal.

Kanizsa Motocross SE: Már nagyon várják a futamokat

Zaol
-
  Ma 20:04 Sport

A normális kerékvágásba való visszatérését kereső motorsport egy újabb régiós motokrossz­futamát rendezték a Kalocsa környéki Foktőn, ahová szinte rekordnevezés érkezett.

Trianon 100: Öröm és bánat – megemlékezés Nagypaládon

Ezen a napon kétféle érzés tölti el minden, a nemzete sorsáért aggódó magyar szívét. Egyrészt áthatja a fájdalom a trianoni döntés nyomán történt országvesztés miatt, másrészt valamennyiünk lelkét eltölti a nemzeti összetartozás felett...

Katonák lepték el az amerikai nagyvárosokat, de hogy jutottunk ide?

A rendőrök megint megöltek egy fekete férfit intézkedés közben, ami példátlan tiltakozáshullámot indított el az országban. Videós összefoglaló az elmúlt hét eseményeiről.

Nagy-Britanniában hétfőtől érvénybe lép a beutazási karantén

London - A brit utazási, légiközlekedési és szállodaágazat szervezetei élesen bírálják az intézkedést.