Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már nagy közel az első hó

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek.

A nagy többség nem vesz hamisított termékeket – infografika

Adó
-
 Ma 07:45Cégvilág

A lakosság kilenctizede nem vásárolt hamis terméket az elmúlt egy évben. Akik mégis, azokat főként a valódinál alacsonyabb ár motiválta. Az InfoTandem infografikája.

Ketten megsérültek egy autóbalesetben Nagykanizsán

Egy 22 éves nemesvidi nő közlekedett csütörtök este autójával Nagykanizsán a Dózsa György utcában, a Petőfi utca irányából a Boszorkány utca felé.

A járvány miatt tolódik Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvője

A magánéletéről vallott Borbély Alexandra, aki boldog párkapcsolatban él Nagy Ervinnel. A színésznő mesélt arról, hogy éli meg a járványidőszakot,...

3 jócselekedet, ami megolvasztja a szíved – Nagy szükségünk van most ezekre a történetekre

Bien
-
 Ma 07:31Életmód

Egyre jobban összehúzzuk magunk körül a kabátot, és egyre jobban összezárul körülöttünk a világ is… Ez egy különösen embert próbáló tél lesz, úgyhogy hoztunk néhány szívmelengető történetet, ami reményeink szerint kicsit visszaadja majd a hitedet.

Egy nagyon hasznos Windows 10 szolgáltatás

A Windows 10 operációs rendszer konfigurációs lehetőségei rendkívül szerteágazóak, a több mint ötéves szoftverben már egyre több beállítást lehet elvégezni a Gépházban, de még mindig egy rakás művelet érhető el régi típusú párbeszédablakokban.

Nagy Xiaomi leárazások (Black Friday 2020)

Iszonyatosan pörögnek a Black Friday akciók, már tettünk ki egy Xiaomi válogatást, és most itt az újabb kör, még több termékkel, még jobb árakkal! Telefonok is lesznek a cikk végén. Az akciók erősen limitáltak, némelyik kupon csak 5-10-szer használható fel, ne lepődj meg, ha valamelyik már nem működik. Xiaomi Black Friday akciók 2020 Xiaomi…

Reggelre nagyon megugrott a fertőzöttek száma

A fertőzés 191 országban és régióban van jelen.

Botrány: rendőrt hívtak Szilágyi István özvegyének húgára, Joli néni kórházba került

Pofátlanság: a beteg Joli nénit Ózdon befogadó húgára rendőrt hívott a korábbi segítője, mondván: fogvatartja az özvegyasszonyt. Pár hete, hogy a magát ellátni képtelen Szilágyi István özvegyét a húga, Sarolta vette magához az ózdi otthonába. Korábbi segítőjét ez zavarhatta, mert egy stábbal Ózdon becsöngetett hozzájuk, azonban Sarolta elküldte őke

Nagy, de szelektív lazítás a lengyeleknél

Napi.hu
-
 Ma 07:18Külföld

Teljesült a lengyelek többségének elvárása, amely szerint ki kell nyitni a bevásárlóközpontokat az ünnepi szezonban. Eközben a lengyelek fele nem akarja beoltatni magát a koronavírus ellen.

Elárulta a titkot Bajor Lili. Már nagyon látszik rajta

Blikk
-
 Ma 07:13Bulvár

Csodálatos hírek jöttek Bajor Lilitől.

Négy nagyágyú kitartóan és rettenetesen hiányzik

24.hu
-
 Ma 07:02Vélemény

Külföldön az Esterházy-hagyaték. Hova lett a szolidaritás? Megyesi Gusztáv hetvenéves lenne. Írások az Élet és Irodalom eheti számából.

Nagyon vigyázz az Among Us appokkal, lehet, hogy kártevőt telepítesz!

PCWorld
-
 Ma 07:02Infotech

PC-n és mobilon is közönségkedvenc lett az Among Us játék, sajnos azonban tonnaszám készülnek belőle a kamu verziók, dugig kártevőkkel.

A közös ellenzéki listára terelés után még számítanak egy nagy csavarra Orbántól

Telex
-
 Ma 07:01Belföld

A legújabb módosítási terv még a két ellenzéki listát is megakadályozza, és egyetlen listára tereli a pártokat. Mivel az egyesülő ellenzék népszerűsége a kormánypártokéval vetekszik, ráadásul egy kényszerből mindenütt elinduló Mi Hazánk is inkább a Fidesztől vinne szavazatokat, még nem látni, miért annyira ez a kormánynak. Éppen ezért az…