Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Azonnal felmondott munkahelyén az újdonsült lottómilliárdos

Azonnal nyugdíjba vonul az a wisconsini férfi, aki 120 millió dollárt, azaz úgy 36 milliárd forintot nyert a Mega Millions lottón.

Több mint félmillióan kapták el a koronavírust világszerte egyetlen nap alatt

Egy nappal korábban 583 ezerrel kevesebb fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma nagyjából 11 ezerrel volt alacsonyabb, a gyógyultaké pedig 360 ezerrel.

I. Péter király - Egy hihetetlenül izgalmas élet közepesen izgalmas feldolgozásban

Port
-
 Ma 07:50Film

Ha valaki igazán megérdemelte, hogy közép-európai történelmi alakok közül saját filmet kapjon, az a kalandos életű Karagyorgyevics Péter szerb király, akiről akár több sorozat is szólhatna.

Már nagy közel az első hó

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek.

A nagy többség nem vesz hamisított termékeket – infografika

Adó
-
 Ma 07:45Cégvilág

A lakosság kilenctizede nem vásárolt hamis terméket az elmúlt egy évben. Akik mégis, azokat főként a valódinál alacsonyabb ár motiválta. Az InfoTandem infografikája.

Ketten megsérültek egy autóbalesetben Nagykanizsán

Egy 22 éves nemesvidi nő közlekedett csütörtök este autójával Nagykanizsán a Dózsa György utcában, a Petőfi utca irányából a Boszorkány utca felé.

Meglepődünk? Sorozathibákra bukkantak az oroszok által felújított metrókocsikon

Orbánék egyik hatalmas üzlete volt ez Putyinnal, de láthatjuk, milyen eredménnyel zárult ez számunkra. A felújított orosz metrókocsiknál felfedeztek egy sor hibát, derül ki a Népszava birtokába jutott titkos jelentésből, amit az orosz metrókocsi-beszerzését vizsgáló szakértők készítettek. Az átfogó vizsgálatot még Karácsony Gergely főpolgármester…

A Színművészetisek szerint nincs ok a félév érvénytelenítésére

Eduline
-
 Ma 07:39Karrier

Remélik, a félévtörlésre nem lesz szükség, hiszen már hetekkel ezelőtt összerakták az oktatási tevékenységük igazolásához szükséges többszáz oldalas dokumentációt.

Orbán Viktor: a jövő héten indulhat a regisztráció a védőoltásra – HALLGASSA MEG!

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor: a jövő héten indulhat a regisztráció a védőoltásra – HALLGASSA MEG!

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Csaknem 3 milliárd forintos beruházás a SPAR-nál: két új szupermarketet nyitott, négyet felújított a vállalat

Két új City SPAR szupermarketet nyitott a fővárosban a kiskereskedelmi áruházlánc. Ezeken kívül, a napokban egy-egy megújult áruházat vehettek birtokba a vásárlók Budapesten, Dunakeszin, Petőházán és Székesfehérváron is. A fejlesztések összértéke megközelíti a 3 milliárd forintot.   „Mozgalmas időszak a mostani ősz a vállalat…