Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Netanjahu reagált az amerikai demokraták „nagyágyújának” szavaira

Neokohn
-
  Ma 18:07 Külföld

„Határozottan téved" – így véli az izraeli miniszterelnök, akit „reakciós rasszistának" nevezett Bernie Sanders.

A nagy klímahanta

Magyar Hang
-
  Ma 18:02 Vélemény

A kormányfő által bejelentett elképzelés valójában egy ígérethalmaz, szinte minden mondatában található pontatlanság, csúsztatás, félremagyarázás, hibás következtetés.

Nagy a baj: megkongatta a vészharangot a WHO

"Döntő ponthoz" érkezett a COVID-19 koronavírus-járvány, és ezért a kórokozó terjedésének feltartóztatására irányuló erőfeszítések megkettőzésére lenne szükség - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója csütörtökön.

Angliában is nagy a baj: bezártak egy iskolát koronavírus miatt

Blikk
-
  Ma 17:39 Külföld

Az Egyesült Királyság egyik legelismertebb iskolája, a Dulwichi Előkészítő Általános Iskola azután jelentette be a bezárását, miután valamennyi diák ellátogatott a koronavírussal fertőzött területekre, és az útjuk után rosszul, betegnek érezték magukat – az igazgató a Nemzeti Egészségügyi Szolgáltatás (NHS) késedelmeit hibáztatja.

Frontálisan ütközött két személygépkocsi Nagykállónál, egy személy megsérült

Közúti közlekedési baleset történt Nagykálló külterületén, amikor két személygépkocsi összeütközött frontálisan, vélhetően szabálytalan előzés miatt.

A Fidesz szavazói szerint az Európai Unió sokkal nagyobb veszélyt jelent hazánkra, mint Oroszország

A Fidesz-KDNP szavazóinak a véleménye radikálisan eltér a magyarok nagy többségétől a Magyarországra nézve fontosnak vagy veszélyesnek tartott szövetségeseket illetően

Szeptembertől várják a gyerekeket a nagykanizsai Kiscsillag Református Óvodába

Zaol
-
  Ma 17:30 Megyei

Szemle lesz a napokban a Kiscsillag Református Óvoda tervezett helyén, mely után Hella Ferenc lelkipásztor reményei szerint márciusban kezdetét veheti a kivitelezés. Ha nem fejeződne be az építkezés szeptemberre, az első csoportot akkor is elindítják.

Vas megyében négy nagy naperőműprojekt zárult le két év alatt

Vaol
-
  Ma 17:30 Gazdaság

Az elmúlt években a megye különböző pontjain fedezhettünk fel naperőműveket, amelyek környezetkímélő módon termelik a villamos áramot.

Nagyon sok pénzre pályázhatnak ózdiak

Borsodihír
-
  Ma 17:24 Megyei

A benyújtási határidő március 10.

Trump szerint nagy győzelem a nőknek Harvey Weinstein elítélése

Nuus
-
  Ma 17:18 Bulvár

Nem mellesleg, elnökké választása előtt Trumpot is hasonló vádak érték.

Valóság nevű nagybátyánk – Válasz Geréb Lászlónak

Székelyhon
-
  Ma 17:15 Határtalan

A politika olyan fontos dolog, hogy nem is szabadna a politikusokra bízni – mondta egykoron egyik tanárom. Számomra sosem derült ki, hogy idézte valahonnan, vagy saját maga gondolata volt, de akár összegzése lehetett volna a néhány napja megjelent tárcád gondolatmenetének.

Júniusban dől el, hogy folytatja-e Nagy-Britannia a tárgyalásokat

VG
-
  Ma 17:10 Gazdaság

Nagy-Britannia nem hajlandó tárgyalni olyan megoldásokról, amelyek nem biztosítanak számára ellenőrzést saját törvényei és politikai élete felett.

Volner János: „Niedermüller Péter nagyon kemény cuccot szívhat”

Mandiner
-
  Ma 17:09 Vélemény

A Fidesz „bezöldülésén” mérgelődik az ellenzék, miközben „szélsőségesen napelempártinak” bélyegzi a kormánypártokat. Interjú.

Megint nagyon örülhettek a nyugdíjpénztári tagok

MFor
-
  Ma 17:04 Pénzügy

Az elmúlt öt év legjobb eredményét érték el a nyugdíjpénztárak, a tavalyi évben megközelítették a 10 százalékos hozamot. A befizetések révén az átlagvagyon még ennél is jobban növekedett.

Nagy mínuszban nyitottak az amerikai tőzsdék

A világpiaci folyamatokkal összhangban nagy indexcsökkenéssel indult a kereskedés csütörtökön az amerikai értékpapírpiacokon az előző napi vegyes zárás után.