Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Raj-Czefernek Léna: A pornóipar fogyasztóvá szeretné nevelni gyermekeinket! I.

A gyerekek lelki fejlődésére komoly veszélyt jelent, ha idő előtt találkoznak a pornó műfajával. A szülők – ha ezt megakadályozni nem is feltétlenül tudják – sokat tehetnek azért, hogy felvértezzék vele szemben a gyerekeiket. Raj-Czefernek Léna ezt a témát járta körül a Családhálón megjelent cikkével, amely a Média a Családért-díj áprilisi jelöltje

Pánik, fegyverrel ment a nagyszombati kórházba

Metropol
-
 Ma 17:00Bulvár

A kórházban dolgozókon kisebb pánik lett úrrá, amikor megláttak a fegyveres férfit.

A még nagyobb leszakadás veszélye fenyegeti hazánkat a bérek terén

Bár az egyeztetések még zajlanak a jövő évi minimálbérrel kapcsolatban, már most minden jel abba az irányba mutat, hogy nemzetközi viszonylatban a felzárkózás helyett a leszakadás útján halad tovább Magyarország ebből a szempontból.

Nagy, nagyobb, még nagyobb?

Birodalmak felemelkedéséről, majd fajsúlyvesztéséről szól civilizációnk általunk is ismert története. A folyamat most is tart, összességében nincsen ebben semmi különleges vagy meglepő. Bizonyos fejlemények azonban meglepetésszerűen hatnak, főleg ha csak felszínesen vizsgálódunk. A mindenkori birodalom nem létezhet, soha nem is…

Rácz Jenő olyat mondott, aminél nincs nagyobb elismerés

Nehéz lenyűgözni Rácz Jenőt a Konyhafőnök VIP-ban, de az egyik sztárnak sikerült, és valószínűleg ő a legerősebb versenyzője.

Heten meghaltak COVID-fertőzésben a nagykanizsai idősotthonban

Két hét alatt heten haltak meg koronavírus fertőzés miatt a nagykanizsai szociális otthonban – értesült az ATV Híradója. Több mint tízen kórházban tucatnyian vannak. Az intézmény fenntartója szerint lassult a továbbfertőzés sebessége.

Lehet, hogy karácsony előtt a kormány lazítani fog - megszólalt Gulyás

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Nagyot ment a kanadai gazdaság a harmadik negyedévben

Rekordmértékben bővült a kanadai gazdaság a harmadik negyedévben, de így sem tudta ellensúlyozni a második negyedév gyászos teljesítményét.

Kína a járvány kezdete óta letagadta a fertőzöttek és a halottak nagy részét

Kiszivárogtatott bizalmas jelentés igazolja, hogy Kína eltitkolta a világ elől a fertőzési statisztikáit.

Ha nem 60 másodpercig mosod az arcbőrödet, nagy hibát követsz el

Bien
-
 Ma 16:31Életmód

Az üde és friss arcbőr nem csak drága krémekkel érthető el, hiszen az is rengeteget számít, hogy milyen arctisztítási rutint alkalmazol esténként. Ha például nem mosod minden nap 1 percen át a bőrödet, nem is gondolnád, milyen nagy hibát követsz el.

"Még a Nagy-Magyarország térképet is elvitték a falról!" Interjú a kárpátaljai razziáról Darcsi Karolinával, a Kmksz politik…

Lapunk is beszámolt róla, hogy hétfőn reggel több kárpátaljai magyar intézményben razziát tartottak az ukrán hatóságok egy kelet-ukrajnai bíróság határozatára hivatkozva. A nemzetbiztonsági szolgálat fegyveres és civil tagjai Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének lakását is átkutatták. Telefonon értük utol Darcsi…