Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Németh Krisztián: "Ha így folytatjuk, akkor bejutunk a nagydöntőbe"

Sport365
-
 Ma 22:34Foci

A Columbus a főcsoport-döntőben Németh korábbi csapatával, a New England Revolutionnel találkozik majd.

Bolondját járatta a Formula–1-es világgal a nagy kedvenc

Sergio Pérez nagy csúszással tartotta meg a sajtótájékoztatóját, de nem hördültünk fel.

A játékosoknak nagy öröm ígérkezik az ünnepekre

Napi.hu
-
 Ma 21:40Infotech

Egy plakát szerint decemberben itthon is elérhető lesz az év legjobban várt videojátéka.

Könnyed, nagyarányú Alba Fehérvár-győzelem született Egerszegen

Az Alba Fehérvár csapata a férfi kosárlabda-bajnokság 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen 18 pontos győzelmet aratott a Zalakerámia Zte Kk ellen.

A leendő montenegrói miniszterelnök elítéli a szerb nagykövet kiutasítását az országból

Zdravko Krivokapic, kormányalakítással megbízott montenegrói politikus sajnálatát fejezte ki vasárnap, hogy a távozó kormány egy nappal korábban nem kívánatos személlyé nyilvánította és kiutasította az országból Szerbia nagykövetét.

Brutális házkutatások Kárpátalján: Budapestben bekérették az ukrán nagykövetet

A házkutatások során olyan tevékenységre kerestek bizonyítékokat, amely az ország területi egységének megbontására és a határok erőszakos megváltoztatására irányul.

Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a hidrogénhajtású járművek fejlesztésére

,,Az autóiparnak fel kell gyorsítania a hidrogénhajtású gépjárművek fejlesztését, az Európai Uniónak pedig segítenie és támogatnia kell ezeket a törekvéseket” – mondta el Deli Andor fideszes európai parlementi képviselő az Európai Parlament (EP) Közlekedési és Turisztikai Szakbizottságának mai ülésén, ahol az Európai Unió hidrogén…

Szijjártó Péter ismét bekérette az ukrán nagykövetet

A külgazdasági és külügyminiszter arra reagált, hogy ukrán kommandósok tartottak házkutatást több kárpátaljai intézményben.

Kontroll alatt van már a járvány Nagy-Britanniában

24.hu
-
 Ma 20:49Külföld

Sikeresek voltak a korlátozó intézkedések.  

A Leicester City nagy meglepetésre otthon kapott ki az újonctól

Origo
-
 Ma 20:36Foci

A Fulham a sikerével ellépett a kieső helyekről.

Katonai eskütétel a nagymegyeri vásártéren

Komárom vármegyei mindennapok a Nagy Háború árnyékában című helytörténeti alsorozatunkkal azt szeretnénk fel- és megidézni olvasóinknak, hogyan zajlottak a hátországi emberek mindennapjai, ill. hogyan alakult a tájhoz kötődő személyiségek élete és munkássága az Alsó-Csallóközben az 1914–1918. évi világháború kitörésének idején.…

Magyar segítség érkezett a határon túli magyaroknak – Magyarország szlovákiai nagykövete először Kisudvarnokba lát…

A Felvidékre szánt egészségügyi maszkok az elosztásra felkért címzetthez, a dunaszerdahelyi székhelyű Kukkonia polgári társulás képviselőihez érkeztek. A polgári társulás az adománylevél elveivel összhangban segédkezett a szétosztásban. „Örömmel fogadtuk az ismételt felkérést. Fontosnak tartjuk a megelőzést, a maszkviselést, ezért…

Nagyon nem kedvez a magyar szmoghelyzet a járványnak

Budapesten több mérőállomás adata is a határértékek közelében van, miközben a Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag szavazta meg, hogy a Levegő Munkacsoport Budapestért díjat kapjon. A szervezet azonban nem veszi át az elismerést és további lépéseket sürget a légszennyezés csökkentéséért.

Weinhardt Virág nyerte a nagydíjat

Összevetésben a kiskunhalasi Weinhardt Virág bizonyult a legjobbnak a Budapesten rendezett világkupa legrangosabb versenyszámában.