Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nincsenek szavak arra, hogy mennyire aljas volt ez a sofőr

Player
-
  Ma 04:30 Autó-motor

A történet röviden: akad egy igen forgalmas kereszteződés, és egy fekete Bmw, amely szeretne minél hamarabb befordulni a sávjába – és mivel nem áll félre előtte minden autó, ahogyan ő azt feltételezhetően óhajtaná, nagyon, nagyon begurul.

Nagyon örülünk, hogy Budapest nevét is látjuk ezen a listán

Roadster
-
  Ma 04:30 Utazás

Álomvakációs listát állított össze a Tourlane utazástervező oldal.

Nagyon visszaeshet az osztrák gazdaság

Növekedés
-
  Ma 04:22 Gazdaság

Az Osztrák Nemzeti Bank (OeNB) számításai szerint Ausztria gazdasága 2020-ban 7,2 százalékkal visszaesik, majd 2021-ben 4,9 százalékkal nő. A válság előtti szint elérése azonban igen távolinak látszik, olvasható az oe24.at hírportálon.

Bagdy Emőke: A bezártságban az volt a legnehezebb, hogy nem tudtuk, meddig fog tartani

Növekedés
-
  Ma 04:11 Gazdaság

Nagyon sokak lelkiállapota romlott az elmúlt két-három hónapban - nyilatkozta a növekedés.hu-nak Bagdy Emőke, pszichológus, professzor emeritusz. A karantén, a kijárási korlátozások megpróbáltatás elé állították a magyar családokat. Szerinte nagyon jókor jön a nyári szünet, mivel a gyerekekre az egész napos számítógépezés, a mozgáshiány…

Az Audi magyar női dizájnere: egyedüli nő voltam a formatervezés szakon

Növekedés
-
  Ma 03:14 Gazdaság

Az autótervezés és a gyártás mindig a jövőre fókuszáló évekig tartó folyamat, a dizárjnerek pedig a legmeglepőbb helyekről gyűjtik az inspirációt. S igen: az autó típusa kifejez világlátást, attitűdöt és hatással van a közlekedési kultúrára is. Van ellenszere az autóiparnak a koronavírus okozta krízisek kezelésére? Interjú Dániel Tündével, az Audi

Nem volt hely a garázsban, a házba került a motorkerékpár

A garázsok is kincseket rejtenek: 16 motor, ebből 9 veterán magyar járgány, 7 pedig egy különleges Honda típus teljes legyártott sorozata.

Szervátültetés tekintetében sikeres volt az elmúlt időszak, de…

Tavaly Szlovákiában történelmi rekordot ért el a szervátültetések száma, de sajnos nagyon sok páciens van még a várólistákon. Az elmúlt évben az ország kórházaiban 259 páciens örülhetett új szervnek. Ľuboslav Beňa, a Szlovák Transzplantációs Társaság elnöke arról számolt be, hogy 197 páciens kapott vesét, 21-en új szívet és 41-en májat.

Szibériában 10 fokkal melegebb volt a május az átlagnál

National Geographic
-
  Tegnap 23:53 Tudomány

Míg hazánkban, s Európa jelentős részén idén májusban kissé átlag alatti hőmérsékletek voltak, addig a világ más részein rendkívüli meleg uralkodott, és globálisan rekordot döntött a hónap.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Varga Csabát

Police
-
  Tegnap 23:29 Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Varga Csabát Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 06., szo - 23:29 A 46 éves budapesti férfi egy budapesti kórházból ment el.

Valami oka azért volt a piros lámpának

Player
-
  Tegnap 23:15 Autó-motor

Csak a toyotás nem értette.

Német pedofilokat vettek őrizetbe, áldozataik 5, 10 és 12 éves kisfiúk voltak, a legtapasztaltabb nyomozók is besokalltak

Egy pedofilhálózat több tagját vette őrizetbe a rendőrség pénteken a németországi Münsterben. A münsteri ügyészség szerint 11 embert vettek őrizetbe – írja az MTI. Közülük heten előzetes letartóztatásba kerültek. Az azonosított áldozatok egy 5, egy 10 és egy 12 éves kisfiú. A bűncselekményeket többek között egy münsteri közösségi kertben…

Több mint két hónapot volt börtönben egy értelmi sérült 20 éves fiú

Népszava
-
  Tegnap 21:44 Belföld

Apró szabálysértésekből szedett össze több mint egymillió forint büntetést. Többször is azért kapott pénzbírságot, mert nem volt nála személyi igazolvány.

Lapszemle: „Volt, amikor az NS 100 évvel megelőzte a korát”

NSO
-
  Tegnap 21:36 Foci

Az 1920-as Nemzeti Sport korát megelőző grafikáiról írt az Index, amely Bátorfy Attila, az ELTE média- és sajtógrafika-tanárának angol nyelvű összeállítását szemlézte a száz évvel ezelőtti újításról, amelyet aztán jeles külföldi lapok is átvettek.

Tűz volt egy csepeli csarnoképület pincéjében

Tűz keletkezett egy csarnoképület pincéjében Budapest XXI. kerületében, a Központi úton. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat, majd átszellőztették a helyiséget.

Sokkot kaptak a vevők: 15 évig rejtegette nagymamája holttestét a fagyasztóban

Ripost
-
  Tegnap 21:20 Külföld

El akarták adni a házat, akkor találta meg a holttestet két vevő.