Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Boris Johnson beleszállt Kínába: több százezer hongkongit telepíthetnek le Nagy-Britanniában

Portfolio
-
  Ma 09:13 Gazdaság

Az Egyesült Királyság nem hagyja magára Hongkong polgárait, ha a kínai kormány elfogadja a nemzetbiztonsági törvényt, azzal ugyanis az 1984. évi megállapodásukkal mennének szembe – jelentette ki Boris Johnson szerdán. A brit miniszterelnök hozzátette: Hongkong sikere a polgárai szabadságában rejlik.

Szakadék a bérek között - kiderült, ki járt nagyon rosszul

Napi
-
  Ma 09:13 Külföld

Továbbra is messze le van maradva az ország északkeleti része a magyar átlagtól a fizetésekben, Budapest mögött pedig egyenesen fényévnyi távolságban kullog.

A gyerekek fele tért vissza az ovikba és a sulikba Nagymegyeren

Parameter
-
  Ma 09:10 Határtalan

Szavai szerint az óvodákba mintegy 75 gyermek tért vissza hétfőn, ami 45%-os arányt jelent. Az izsapi városrészben 8-an, a Szent Erzsébet egyházi óvodába 25-ből 14-en érkeztek. A nagymegyeri szlovák óvodába közel kilencvenből 42 gyermeket hoztak el a szüleik. Összességében hasonló az arány a két alapiskolában is, ám amint az a…

Három csillagjegy, akik az év második felében nagy eséllyel meggazdagodnak

Ha az év első fele döcögősen is indult anyagilag, júniustól kezdve úgy tűnik, hogy egyeseknél rendesen beindul az a szekér. Lesznek ám meglepetések!

Ferrari: Furcsa lesz az F1-es Olasz Nagydíj a szurkolóink nélkül

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke már most belegondolt abba, mennyire furcsa lesz az Olasz Nagydíj, ha nem mehetnek nézők az istálló hazai nagydíjhétvégéjére.

A Pécs–Nagykanizsa–Szombathely vonalon egyetlen közvetlen vonat sem marad, akár háromszor is át kell szállni!

Mindössze három napot adott az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a MÁV-Start a munkába járó vidéki embereknek arra, hogy teljesen újratervezzék napirendjüket: az e hét szombattól érvényes menetrendeket ugyanis csak ma délután sikerült közzétenniük. “Többszörös utazási idő, elmulasztott csatlakozások – közzétették a szombattól…

Nagyágyút igazolt a helyi laphoz a ferencvárosi önkormányzat

Kedden este hozta nyilvánosságra Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester, hogy megszületett a döntés és mostantól Vágvölgyi B. András lesz az önkormányzati lap főszerkesztője.

Autós és motoros ütközött a Nagytétényi úton

Baleset történt a Nagytétényi úton a Promontor utcánál szerdán reggel.Eddig tisztázatlan körülmények között  7 óra körül egy autó és egy motoros ütközött össze a Nagytétényi út 92. szám előtt.A rendőrség elsődleges információi alapján a balesetben egy ember könnyebben megsérült.A forgalom rendőri irányítás mellett lassan…

Így gyülekeztek a zivatarfelhők kedden Nagykanizsa felett

Zaol
-
  Ma 08:34 Időjárás

A felhők csoportosulását örökítette meg az MTI fotósa, Varga György.

Új nagy szabadidőjármű kerül a piacra

Vezess
-
  Ma 08:33 Autó-motor

A formanyelvtől a műszaki alapokig minden porcikájában vadonatúj a Hyundai Santa Fe ötödik generációs modellje.

Hiába vannak nyitva a sulik, nagyon kevés gyerek ment vissza

Kevés szülő küldte be iskolába gyerekét az első napon. Az intézményekben ugyan nem indult újra a tanítás, de engedélyezett a pedagógusok és a diákok oktatási célú találkozását, kiscsoportos konzultációk és egyéni felkészítés

Nem marad el - Ekkor tartják a Hungaroringen a Magyar Nagydíjat

Femcafe
-
  Ma 08:20 Utazás

Hivatalosan bejelentették a hazai versenynapot.

F1: Egy versenyző megfertőződése esetén sem töröljük a nagydíjat

Még abban az esetben is versenyezhet a Forma–1, ha egy versenyző vagy egy csapat dől ki a koronavírus miatt. Chase Carey elnök szerint felkészültek, és Ausztráliából is tanultak.

CHB elvitelre – beszélgetés a Collegium Hungaricum Berlin igazgatójával, Nagy Mártával

Librarius
-
  Ma 07:59 Film

Olyan tempóban zajlottak az események, hogy nem igazán volt időnk megijedni. Eleinte csak kapkodtuk a fejünket. Március 16-án még azt gondoltunk, hogy három nap múlva korlátozások mellett megtarthatjuk a filmklubunkat. Nem így történt. - meséli Nagy Márta igazgató.  

Irak nagyszabású offenzívát indított az Iszlám Állam megmaradt harcosai ellen

Az iraki hadsereg közlése szerint a műveletet támogatja a nemzetközi koalíció légi ereje.