Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyon ütős ajánlat a Samsung új 870 EVO SSD-je

A SATA SSD-k krémjének tekinthető a Samsung 870 EVO, ami elég gyors és nem is túl drága.  A Samsung 870 EVO SSD-sorozatának legkisebb tagja 250 GB tárhelyet garantál, a legnagyobb pedig 4 TB-ot. Mindegyikbe a gyártó legújabb kontrollere és V-NAND 4-bit MLC flash memória került, a maximális, szekvenciális olvasási és írási…

Szűrésekre irányítanák a fedél nélkülieket Nagykanizsán

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Az év elejétől háziorvosi szolgálatot működtet hajléktalanoknak a Dózsa György utca 73-75. szám alatti Átmeneti Szálló és Éjjeli Menedékhelyen a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete.

A nagykanizsai és környékbeli közművelődési intézmények és közgyűjtemények programjai

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A közművelődési és közgyűjteménnyel foglalkozó intézmények zárva tartásra vannak ítélve, de hallgatásra nem. Ezért a Kanizsai Kulturális Központ, valamint a letenyei Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár online térben ünnepli a magyar kultúra napját.

Ezekkel a programokkal készülnek a magyar kultúra napjára Zalában!

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Ma van a magyar kultúra napja, amelyet többek között könyvbemutatóval, flashmobbal és virtuális kiállítással ünnepelnek Zala megyében.

Rendhagyó módon készülnek az érettségire a Heves megyei diákok

Heol
-
 Ma 07:00Belföld

A koronavírus miatt a középiskolás diákok továbbra is online oktatás keretében sajátítják el a tananyagot, az érettségi pedig vészesen közeleg. A tanárok és a tanulók sincsenek egyszerű helyzetben.

Nagyobb tempóban

A tömeges immunizáció a Tisza mentén is jól halad

Uffizi-igazgató az Azonnalinak: 2021 átmeneti év lesz, 2022-től soha nem látott tömegre készülünk

Sokkal biztonságosabb hely egy múzeum járványügyi szempontból, mint egy szupermarket vagy a tömegközlekedés, mondja a 77 napnyi bezárást követően csütörtökön megnyitó Uffizi igazgatója, Eike Schmidt. Pláne hogy olyan helyzebe kerülnek most a látogatóik, mint amiről eddig nem is álmodtak volna: nem lesznek turisták. De mi lesz…

Nagykátán fogták el az országjáró álmentőst

Mentősnek adta ki magát, úgy utazgatott. Vendégházakban szállt meg, majd fizetés nélkül távozott. Most a rendőrség szállásolta el.

Szijjártó Péter nagy bejelentésre készül Moszkvában

A magyar külgazdasági és külügyminiszter a moszkvai tárgyalásairól péntek reggel 7 óra 45 perckor a közösségi oldalán számol be.

Von der Leyen: nagy aggodalomra adnak okot a vírusmutációk

A koronavírus-járvány továbbra is nagyon súlyos következményekkel jár Európában. A vírus újonnan megjelent mutáns változatai nagy aggodalomra adnak okot – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az EU-tagállamok vezetőinek videókonferencia keretében tartott tanácskozása után, csütörtök este.

Forradalmi fejlesztésre készül a Pizza Hut

Drónokkal végeztetné a házhoz szállítást a Pizza Hut. A rendszert már júniusban tesztelni fogják, bízva abban, hogy gyorsabbá válhat a szolgáltatásuk. Elsőre azért még nem az ajtóig viszik a pizzát a drónok, és utána is lesz pár szava ehhez a légügyi hatóságoknak. A futároknak sem kell még félniük.

Lázadás Nagykanizsán

Egy nagykanizsai vendéglátósnál betelt a pohár. Hiába a továbbra is érvényben lévő kormányzati szintű tiltás, úgy döntöttek, február 1-vel kinyitnak, és helyben fogyasztást is kínálnak.

EU: a vírusmutánsok megjelenése nagy aggodalomra ad okot

Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában és szükség esetén szigorításukban is a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az…

Von der Leyen: nagy aggodalomra adnak okot a vírusmutációk

A koronavírus-járvány továbbra is nagyon súlyos következményekkel jár Európában, a vírus újonnan megjelent mutáns változatai nagy aggodalomra adnak okot – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az EU-tagállamok vezetőinek videókonferencia keretében tartott tanácskozása után, csütörtök este.