Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Luke Skywalkernek ezerszer nagyobb van, mint Kylo Rennek – Coub-válogatás

Megmutatjuk közben azt is, hogyan nézne ki egy mise, ha a The Prodigy dala menne alatta.

„Ezt nagyon meredeken intézte az élet” – Testamentum címmel jelent meg az új Omega-album

Benkő László és Mihály Tamás halála után néhány nappal jelent meg az új Omega-album, amelynek a megjelenési dátumát már régen kitűzték. A címének szomorú aktualitást ad a két zenész távozása. Az Omega valamilyen formában tovább zenél, tavasszal koncerteket is terveznek.

Itt a nagyszabású megyei útfelújítások teljes listája! - Kalocsa, Dunapataj, Harta és a térségbeli települések lakóinak is bi…

Kalohírek
-
 Ma 08:59Megyei

A régen várt fejlesztéseknek köszönhetően jelentősen javul majd a térség és a megye közlekedési infrastruktúrája.

Összeálltak a magyar zenészek: Tóth Andi jelentette be a karácsonyi nagy dobást

Blikk
-
 Ma 08:56Bulvár

Összeálltak a magyar zenészek karácsony alkalmából!

A stratégák szerint a következő év is nagyon erős lehet a tőzsdéken

Az S&P 500 további több mint 7 százalékot fog 2021 végéig emelkedni a koronavírus vakcina széleskörű disztribúciójának köszönhetően, amely a gazdasági teljesítmény és a vállalati eredmények javulásához fog vezetni – derült ki a Reuters közvélemény kutatásából, amelyben Wall Street-i stratégákat kérdeztek.

Hamarosan különálló játékként, nagyon olcsón is megvásárolható lesz a Red Dead Online

A Rockstar kettévágja a vadnyugati élményt. A Rockstar úgy döntött, hogy szeletenként is árulni fogja a vadnyugat-szimulátort. Az első pár hónapban jó nagy akció lesz rajta.

Bajnokok Ligája: két percen múlott az FTC bravúrja a Juventus ellen

A Ferencváros hosszabbításban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így a torinóiak továbbjutottak a négyesből.

Két tagjuk halála után alig pár nappal megjelent az Omega új nagylemeze

A dátumot rég kitűzték, akkor még fogalmuk se volt, hogy Benkő Lászlót és Mihály Tamást is szinte egyszerre veszítik el. „Ezt nagyon meredeken intézte az élet” – fogalmazott Kóbor János.

Árokba borult egy autó az 51-es főúton Nagybaracskánál

Félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon. Lesodródott az úttestről, majd az árokba borult egy gépkocsi 51-es főút 175-ös kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, akit a nagybaracskai hivatásos tűzoltók emelnek ki. A forgalom félpályán halad az érintett útszakaszon. (Katasztrófavédelem)

Nagyszüleink öröksége

Elbűvölő tájház Tornyoson

Napokon belül nagy változások jönnek Franciaországban

VG
-
 Ma 08:18Gazdaság

A köztársasági elnök arra kérte a franciákat, hogy folytassák az erőfeszítést a koronavírus-fertőzés elleni küzdelemben.

Árokba borult egy autó az 51-esen Nagybaracskánál

Lesodródott az úttestről, majd az árokba borult egy gépkocsi 51-es főút 175-ös kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, akit a nagybaracskai hivatásos tűzoltók emelnek ki. A forgalom félpályán halad az érintett útszakaszon.