Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy héten belül két közutas ütközési energiaelnyelőt törtek össze

Ezek a modulok a munkaterületen dolgozók és az ott esetlegesen balesetet szenvedők védelmét is szolgálják. Az elmúlt napokban két ilyen eszköznek is nekihajtottak autósok az M1-es és az M7-es autópályán.

Mennyi fizetés kell egy 15 négyzetméterrel nagyobb lakáshoz vagy még egy szobához? Most kiderül!

Blikk
-
 Ma 08:40Bulvár

en egy 60 négyzetméteres lakásból 75 négyzetméteresbe történő továbbköltözéshez 6,5 millió forintra lenne szükség, a fővárosi nettó átlagfizetéseknek a felét több mint 3 évig kell félretenni ehhez.

Kétszínű brownie

Nosalty
-
 Ma 08:35Recept

Egyik barátnőmmel készítettük el ezt a finomságot, mindenkinek nagyon ízlett.

Két nap alatt, négy helyszínen hat bűncselekményt követett el a debreceni férfi

Debrecen - Gyorsított eljárás keretében áll bíróság elé az a férfi, aki ittasan nőket támadott meg, egyikőjüktől elvette a telefonját, majd az utcán és egy bevásárlóközpontban is balhézott.

Innovatív újdonság: starterhatású talajfertőtlenítőt dobott piacra a nagy növényvédő

Innovatív és hiánypótló újdonságot mutatott be a Syngenta: az új, rendkívül egyszerűen kijuttatható Force Evo a népszerű talajfertőtlenítő formula mellett starter műtrágyát is tartalmaz, tudhattuk meg a vállalat közleményéből.

Innovatív újdonság: starterhatású talajfertőtlenítőt dobott piacra a nagy növényvédő cég

Innovatív és hiánypótló újdonságot mutatott be a Syngenta: az új, rendkívül egyszerűen kijuttatható Force Evo a népszerű talajfertőtlenítő formula mellett starter műtrágyát is tartalmaz, tudhattuk meg a vállalat közleményéből.

Nagy változás a fővárosi önkormányzat vásárain

Állatvédelmi okból nem lehet majd szőrmét árulni a fővárosi önkormányzat vásárain - derült ki a Főpolgármesteri Hivatal közleményéből.

Pozitív lett Lewis Hamilton koronavírustesztje, lemarad a Szahíri Nagydíjról

Telex
-
 Ma 08:25Sport

Még nem tudni, ki helyettesíti a hétszeres világbajnokot a Mercedesnél.

Megvédte a munkásokat az M1, M7 autópályán : egy héten belül két ütközési energiaelnyelőt törtek össze

Kisalföld
-
 Ma 08:24Megyei

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elsősorban a gyorsforgalmi hálózaton alkalmaz úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezéseket, mely modulok a munkaterületen dolgozók és az ott esetlegesen balesetet szenvedők védelmét is szolgálják. Az elmúlt napokban két ilyen eszköznek is nekihajtottak autósok az M1-es és az M7-es autópályán, utóbbi…

A Fidesz-Kdnp szóban nagyon hálás, pénzben nem annyira

Országgyűlési képviselőnk, Kovács "3 laptop" is tagja annak a biztosságnak, akik szerint nem kell bérkiegészítést adni a szociális dolgozóknak.  

Meddig kell spórolni egy nagyobb lakáshoz?

24.hu
-
 Ma 08:22Gazdaság

Átlagfizetéseket és lakásárakat hasonlítottak össze egy elemzésben. Hat megyeszékhelyen is tovább kell spórolni egy nagyobb lakásra, mint Budapesten.

Tombol a koronavírus, de a fertőzöttek kétharmada már meggyógyult

Összesen 63,2 millió fertőzöttet, ebből 40,5 millió gyógyultat és 1,5 millió halálesetet mutatnak a John Hopkins Egyetem kedd reggeli globális adatai a koronavírus-járvány kapcsán. Keddi koronavírushíreink percről percre ebben a cikkben olvashatók.

Ketten sérültek Tolna megye útjain a hétvégén

Egy 65 éves kaposszekcsői férfi elektromos mopedjával közlekedett a településen amikor a mögötte azonos irányba közlekedő személygépkocsi a kerekesszék hátuljának ütközött.

Pályán a 2019-es tavasz két szupercsapata - sport a tévében

Infostart
-
 Ma 08:20Sport

Egymásnak esik a korábbi BL-győztes és a "kicsi" Ajax. Megnézhetjük!