Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy fejtörést okozhat az idősotthonokban a lélegeztetőgép-probléma

Liner
-
  Ma 17:23 Életmód

Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter a múlt hét folyamán azt az utasítást adta ki a járványhelyzetre tekintettel, hogy a 200 főnél több lakóval működő idősotthonokban kötelező biztosítani a gépi lélegeztetéshez szükséges feltételeket.

Ki érti ezt? A konyhaszekrényt és a fagyasztót pakolta ki egy tolvaj Jászladányban

Evőeszközöket és fagyasztott húst lopott egy jászladányi családi házból egy hely

Nagyvonalú bértámogatást indít a brit kormány - havi 610 ezer forintig

A brit kormány a jövő hónaptól megtéríti a bezárásra nem kötelezett cégek munka nélkül maradó, de el nem bocsátott alkalmazottainak bérük csaknem kétharmadát - közölte csütörtökön Rishi Sunak pénzügyminiszter.

Traktort loptak Sátoraljaújhelyen, majd visszamentek egy hóemberért is

Lopás gyanúja miatt folytat eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság két szlovák férfival szemben- írja a police.hu.   A 20, illetve 22 éves gyanúsítottak 2019 februárjában Sátoraljújhelyen elloptak egy traktort, majd 2020 márciusában egy mezőgazdasági vontatót. A két időpont között a férfiak még tizenegyszer jöttek át…

Őrület: már a dió is megfizethetetlen luxus lehet, ez az oka

Az időjárás mellett a tavalyihoz hasonlóan nagy károkat okozott a dióburok-fúrólégy is, amelynek kártétele elsősorban a Dunántúlra jellemző, a keleti országrészben egyelőre mérsékelt az előfordulása.

„Velünk vagy nélkülünk, a természet újjá fog épülni.” Egy élet a bolygónkon. Sir David Attenborough megrázó dokumen…

Tegyünk egy gyors kiruccanást a jövőbe! Nem kell aggódni, nem megyünk messzire, csak egy emberöltőnyire. A legtöbben olyan újításokra, technikai eszközöket vizionálnak, melyeket még fel sem találtak. Nem is tudjuk elképzelni, mi mindenre lesznek használhatók majd. Egyesek úgy képzelik el jövőbeni bolygónkat, mint egy sci-fi film helyszínét.…

Ahogyan még nem láthattad Kírát, a Nyerő Páros nagy játékosát

Liner
-
  Ma 17:04 Divat

Kíra és Máté személyében két nagyon érdekes karaktert ismerhettünk meg. A Nyerő Páros történetének egy legszínesebb duója, akik érdekes fűszerei voltak a shownak.

Sára Botond: nincs járványügyi vészhelyzet, a kerületeknek nem lehet kiadni helyi járványadatokat

Egy ellenzéki vezetésű kerület kért segítséget a tisztifőorvostól, a Budapest Főváros Kormányhivatalának fideszes vezetője nemet mondott.

Egy nehézségekkel küszködő, autista gyereket nevelő család keres albérletet, negyvenezren osztották meg segítségkér…

Több mint 40 ezren osztották meg szerda kora délutánig egy kétgyerekes család kedd esti Facebook-posztját, amiben végtelen őszinteséggel írnak arról, hogy kilencéves, autista gyerekük, egy kutyájuk, két macskájuk, valamint anyagi lehetőségeik miatt nehezen találnak olyan megfelelő ingatlant Pest északi részén, amit bérelhetnének. A több…

Nem egyeztetett a PM a szakmával az áfabevallás-tervezetről

A Parlamentben elhangzottakkal ellentétben az áfabevallás-tervezettel kapcsolatban nem történt érdemi egyeztetés az Adótanácsadók Egyesületével. Nem voltunk részesei az áfabevallás-tervezetek kialakításának, annak a kommunikációkban megjelent adminisztrációcsökkentést jelentő hatását mindvégig kritikával illettük - ezt tartalmazza az…

Vasárnap hajnalban óraátállítás – Téli időszámítás, lehet, hogy utoljára?

Szombatról vasárnap virradóra vissza kell állítani az órákat a téli időszámításra. Ha minden igaz, akkor utoljára, de pontosan még mindig nem tudni, hogy mi lesz az óraátállítás sorsa Magyarországon és az unióban- olvasható az Infostarton. Tekerd vissza! Megszokott évi menetrend, hogy március és október utolsó hétvégéjén mindenki az óráit…

Lehetőség a kapcsolattartásra

Az idősotthonokban élők és hozzátartozóik biztonságos találkozását tették lehetővé Zselickislakon. Egyfajta zsiliprendszer a megoldás.

Rovó miatt mondta fel az SZTE-vel való együttműködését egy amerikai magyar orvosprofesszor

Felmondta együttműködését a Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) Mirnics Károly, a Nebraska Egyetem professzora - vette észre a 444. Mirnics hosszú levélben részletesen indokolta, hogy miért tette ezt.

Lengyelországot és Magyarországot nem lehet zsarolni az uniós forrásokkal

Az EU először a két ország migrációs politikáját változtatná meg a zsarolással, majd akár más politikájukat is.