Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hogyan kell elindítani a korhatár előtti nyugdíjazást?

HR Portál
-
  Ma 11:30 Karrier

Jelenleg járadékos ellátásban részesülök és rendelkezem 3 év korkedvezményre jogosító idővel. Az idén betöltöm 62. életévemet, szeretném igénybe venni a korkedvezményes nyugdíjat. Milyen módon lehetséges az igény benyújtása? Jár-e bármilyen kedvezmény ebben az esetben - pl. utazási kedvezmény, nyugdíjas bérlet stb. Vonják-e ebből is a 15…

„Mától minden másképpen lesz, és mi nem is fogunk tudni róla” – Készül a kőszegi nagybemutató

Vaol
-
  Ma 11:30 Kultúra

A várszínházi nagybemutató startja mindig örömteli, de szombaton talán a szokásosnál is több volt a derű Az Öreghíd alatt című képzeletbeli ír darab kőszegi olvasópróbáján. És ennek nem csak a karanténhelyzet oldódása az oka.

A halogatás nagymestere

Egyes források szerint 1795. június 7-én született Pató (régiesen Pathó) Pál magyar alszolgabíró, községi jegyző, aki Petőfi Sándor 1847-ben született versének hőse lett.

Talált bankkártyáról akart pénzt felvenni egy nagylóci férfi

A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves férfit.

Nagyobb gazdasági visszaesésre számíthatnak a mediterrán országok

Differenciált a koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesés az euróövezetben – mondta Halmai Péter egyetemi tanár az M1-en.

Nagyot ütött az okostelefonpiacon a járvány

Az idei első negyedévben 299 millió 138 ezer okostelefont értékesítettek világszerte, 20,2 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál - áll a Gartner Strategy amerikai piackutató honlapján.

Nagyszerű teljesítményt produkált a héten a budapesti tőzsde

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:19 Mobiltech

A Magyar Telekom kivételével valamennyi vezető részvény erősödött, a legnagyobb mértékben az OTP.

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába érkezőknek

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek. A brit kormány indoklása szerint az intézkedés célja annak megakadályozása, hogy az immár visszavonulóban lévő nagy-britanniai koronavírus-járvány a külföldről behurcolt fertőzések miatt ismét fellángoljon. A brit turisztikai ágazat ugyanakkor élesen bírálja az…

Súlyos Baleset: Mentőhelikoptert is riasztottak a Nagyabony és Dióspatony közti balesethez, gyerek is volt a felforgott k…

Lelkes István, a járási tűzoltóság igazgatója megerősítette a történteket, helyettese, Hodosi Tibor pedig elárulta, hogy a balesetben hárman is megsérültek, ketten súlyosan. A Mercedes ismeretlen okból szaladt le az úttestről egy elnyúló balkanyarban, majd többször is átfordult, mígnem a kerekein landolt. Egy, az autóban utazó hölgy kirepült a járm

Hétfőtől karanténba kerül mindenki, aki Nagy-Britanniába utazik

Hétfőtől karanténba kerül mindenki, aki Nagy-Britanniába utazik

Vissza az iskolapadba a vakáció előtt – Digitálisból a valóságba

Az oktatási intézmények júniusi működését szabályozó rendelet szerint június 2. és június 15. között továbbra is marad a tantermen kívüli, digitális oktatás. A kormány ugyanakkor lehetővé tette, hogy - amennyiben a pedagógusok szükségesnek látják - kiscsoportos konzultációkat és egyéni felkészítést tartsanak az iskolákban.

Horthy Miklós unokája bocsánatot kért a holokausztért: ezt mondta a nagyapjáról

Blikk
-
  Ma 10:55 Belföld

Dokumentumfilmben idézte fel gyermekkori emlékeit Horthy Miklós, Magyarország egykori kormányzójának unokája, ifj. Horthy István, aki gyermekkora óta külföldön él. A Magyarországot a második világháború alatt vezető politikus unokája Londonból ezek után telefonos interjút is adott.

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába érkezőknek

Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek.