Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hol gól, hol nem gól – nagyot domborítottak a csabai kis Csirkefogók Szentesen

Behír
-
  Ma 06:26 Sport

A hétvégén, Szentesen, az Alföld vízilabda-fellegvárában zajlott a Dél-keleti Gyermek IV. bajnokság első fordulója, ahol a békéscsabai kispólosok négy mérkőzés alatt 57 gólt lőttek, és csak 17-et kaptak.

Jennifer Lawrence nagyot bukik ezen a luxuslakásán

Player
-
  Ma 06:24 Életmód

Jennifer Lawrence több, mint 14 millió dollárért árulja lakását.

Donald Trump egészségi állapota „nagyon jó”

Mindenféle egészségügyi panasztól mentes.

Az ír - Féltünk tőle, hogy rossz lesz, hát jó nagyot tévedtünk!

A 77 éves Martin Scorsese, a maffiafilmek királya és nem mellesleg az egyik legnagyobb élő rendező megcsinálta a digitálisan megfiatalított Robert De Niro történetét, és nagyon beletalált a dologba.

Kórházreform: készülnek a nagy újraosztásra

Népszava
-
  Ma 06:00 Belföld

Többek között a tapolcai, a kazincbarcikai és a komlói intézmény is elveszítheti összes aktív ellátását – derül ki a lapunk birtokába került kormányzati munkaanyagból.

Ma is kapunk egy hatalmas zuhét

Hétfőn újfent egy csapadékhullám vonul át felettünk, de mögötte hamar megkezdődik a felhőzet felszakadozása, és egyre nagyobb területen kisüt majd a nap. A Tiszántúlon is megvastagszik a felhőzet, miközben a csapadékzóna fokozatosan kelet, északkelet felé helyeződik át. Délnyugaton, nyugaton már délelőtt, a középső tájakon kora délutánra…

Szakértők javasolják: kapjanak fizetést a szülők a gyereknevelésért

Ripost
-
  Ma 05:50 Belföld

A Ripost megszerezte azt a tanulmánykötetet, amit holnap mutatnak be, és amiben összefoglalják 200 szakértő hároméves munkájának az eredményét. A szakemberek javaslatokat tesznek, hogyan érhető el, hogy több magyar gyerek szülessen. A javaslatok között szerepel a hivatásos szülők életpálya modellje, szülőkötvény,…

Ebből nagy baj lehet: nem az elektromos autó, hanem a városi terepjáró a forradalom igazi sztárja

Portfolio
-
  Ma 05:50 Gazdaság

A világnak sürgősen az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére kellene fókuszálnia, ennek érdekében a kormányoknak, beruházóknak, vállalatoknak és mindenki másnak egy olyan nagykoalícióba kellene tömörülniük, amely elkötelezett a klímaváltozás kezelése iránt. Ezt nem egy radikális zöldszervezet képviselője, hanem a Nemzetközi…

Kapacitáshiány lassítja az üvegházak építését

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:45 Gazdaság

Már az idén piacra kerültek azok a hajtatott zöldségek, amelyeket a vidékfejlesztési program által biztosított forrásból valósítottak meg a gazdálkodók.

Nagy havazás: fa dőlt a síliftre, kiesett a kabin utasa

Síelők
-
  Ma 05:40 Bulvár

Hihetetlenül szerencsés baleset történt vasárnap reggel az olasz Madonna di Campiglio síterepén. Egy 14 éves fiú zuhant ki a kabinos liftből, és sérülések nélkül megúszta a kalandot.

Szinkronos előzetest kapott a Sonic-mozifilm

SG
-
  Ma 05:39 Film

Ilyen lesz magyarul a Sonic.

Nagyon rossz hírt kaptak Michael Schumacher rajongói

Csak 2020 negyedik negyedévében kerülhet a mozikba a legendás hétszeres Forma-1-es világbajnok életét és pályafutását feldolgozó film

Wales – Magyarország: nagyon fogadkozik a Juventus sztárja

FociClub
-
  Ma 05:20 Foci

Nekik még a győzelem sem feltétlenül elegendő!

A Mandalorian sokkal nagyobb tényező, mint gondolnánk

A teljes Star Wars-sagára, így a karácsonykor érkező Skywalker korára is őrült nagy hatással van a Disney+ friss, fejvadászos sorozatának. Spoileres elemzés az első két részről.

Egyszerű, de nagyszerű anyagok – növényvédelem káros hatások nélkül

L. Ferencné kérdése: Vannak-e olyan anyagok, melyek nem növényvédő szerek, ennek ellenére növényvédelmi céllal használhatók? Engem különösen házi kerti alkalmazásuk érdekelne.